nplatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2014 Μιας και δοκιμάζετε πολλά πράγματα, θα ήθελα γνώμες για τα εξής:α) Πληκτρολόγιο.Δουλειά γραφείου αποκλειστικά (όχι παιχνίδια), αρκετή (κατά διαστήματα έντονη) πληκτρολόγηση.Αθόρυβο. Αν και πολύ θα ήθελα να γράψω «προτείνετέ μου μηχανικό», νομίζω ότι και τα πιο ήσυχα από αυτά (brown; ) θα κάνουν περισσότερο θόρυβο από όσο θα άντεχε το περιβάλλον του σπιτιού, ειδικά τις ώρες «κοινής ησυχίας».β) ΠοντίκιΑρκετό σερφάρισμα, άρα θέλω μεσαίο κουμπί μαλακό στο πάτημα και εύκολη κύλιση.Μήπως δεν θέλω ποντίκι;Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Νοέμβριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση για πληκτρολόγιο και ποντίκι για το γραφείο μου. Εμένα δεν μου δημιουργεί πρόβλημα ο θόρυβος αλλά θέλω να είναι όμορφα.Έχω καταλήξει στο παρακάτω πακέτο το οποίο νομίζω καλύπτει και εσένα.Wireless Performance Illuminated Keyboard & Mouse Combo MX800 - LogitechΣτο συγκεκριμένο πακέτο μου άρεσε ότι και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αν σου τελειώσει η μπαταρία στην μέση της δουλειάς μπορείς να συνδέσεις ένα usb καλώδιο και να συνεχίσεις.Τέλος να αναφέρω ότι είμαι κάτοχος των Logitech MX Revolution/DiNovo Edge/G710+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 αφου δεν κανεις απαιτητικη χρηση οπως gaming ενα απλο σετ microsoft-logitech θα σε καλυψει πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.