FLO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2014 Μετά από αλλαγή πλατφόρμας σε ένα pc (cpu-mobo-ram) έκανα κανονικά format με Windows 7 professional .Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου κάνει activation τα windows.τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 31, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 Το κλειδί είναι συνδεδεμένο με τη μητρική. Πάρε τηλ στο support, εξήγησε ότι έκανες αναβάθμιση και θα σου δώσουν άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 31, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 Επίσης μπορεις να τηλεφωνήσεις σε νούμερο με δωρεάν χρέωση (καπου το γραφει στο dialog box) και με αυτοματοποιημένο σύστημα οδηγιών τα ενεργοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Οκτώβριος 31, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 Το CD/DVD που χρησιμοποίησες για εγκατάσταση ήρθε μαζί με τον υπολογιστή; Χρησιμοποίησες το κλειδί που ήρθε μαζί με τον υπολογιστή;Αν χρησιμοποίησες άλλο δισκάκι (έκδοση retail ή MVL), τότε το κλειδί που έχει ο υπολογιστής δε σου κάνει γιατί έχεις άδεια χρήσης OEM και για να την χρησιμοποιήσεις πρέπει να κάνεις εγκατάσταση από το CD/DVD που συνόδευε τον υπολογιστή (έκδοση OEM). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikuonas Νοέμβριος 6, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2014 Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πήγαινε στο'ο υπολογιστής μου'κάνε δεξί κλικ και επέλεξε 'ιδιότητες'.Εκεί έχει κουμπί που λέει ενεργοποίηση των Windows.Αφού θα προσπαθήση μόνο του να κάνει την ενεργοποίηση, στο τέλος θα σου βάλει επιλογές για ενεργοποίηση.Μια από αυτές, σου λέει να κάνεις ενεργοποίηση τηλεφωνικώς με δωρεάν τηλεφωνικό νούμερο που σου δίνει εάν το επιλέξεις.Προχωράς την διαδικασία και είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 Το κλειδί είναι συνδεδεμένο με τη μητρική. Πάρε τηλ στο support, εξήγησε ότι έκανες αναβάθμιση και θα σου δώσουν άλλο.Αυτο ισχυει μονο στα 8 απο οσα εχω δει. Προφανως ο φιλος απλα εχει υπερβει τον αριθμο ενεργοποιησεων και μονο απο τηλεφωνου (8001143100) γινεται δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Νοέμβριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 Αφού έκανε format, θα χρειαζόταν activation έτσι κι αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 7, 2014 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2014 Αυτο ισχυει μονο στα 8 απο οσα εχω δει. Προφανως ο φιλος απλα εχει υπερβει τον αριθμο ενεργοποιησεων και μονο απο τηλεφωνου (8001143100) γινεται δουλεια.Λες; Πώς είχα την εντύπωση πως ίσχυε απεξαπανέκαθεν.. Anyways Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.