Jump to content

δεν βρίσκει την κάρτα ήχου

dohc161416003179

Recommended Posts

Sound card is not detected or USB audio driver fault. You will not be able to use the recording function until you install sound card or disable USB audio.

Μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα.. όποτε ανοίγω την την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.Εν τωμεταξύ παίζει και η διαμόρφωση τηλεόρασης και η διαμόρφωση για ράδιο και με ήχο..¨Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα την On board κάρτα ήχου C-Media 3d Audio, αλλά μου βγάζει πάλι αυτό το μήνυμα. Η κάρτα τηλεόρασης είναι η Play Tv pro της Προλινκ με το ΒΤ 878Ρ+9Χ.

Ευχαριστώ για όποια απάντηση

Λοιπόν, έβγαλα κα ιξαναέβαλα την κάρτα βγάζοντας και ξαναπερνώντας τους οδηγούς....τίποτα...με τα πολλά ανακάλυψα το πρόβλημα....Δεν υπάρχει το εικονίδιο έντασης ήχου στην taskbar....Όταν πήγα να το δω από τον Πίνακα ελέγχου, μου έγραφε Δεν υπάρχει συσκευή ήχου...φοβερό...Τελικά βγάζοντας και ξαναπερνώντας τους οδηγούς της κάρτας ήχους, το πρόβλημα λύθηκε...Σαν το γνωστό ανέκδοτο με τον ηλεκτρολόγο, τον μηχανικό και τον κομπιουτερά που σαν λύση σε πρόβλημα αυτοκινήτου προτείνει να βγούνε και να ξαναμπούν στο αυτοκίνητο...

υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατη η καρτα

τηλεορασης σου με την καρτα ηχου την motherboard σου.

με αυτα που σου ειπαν παραπανω τα παιδια εκανες τιποτα?

λυθηκε το προβλημα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.