TASOS Ιανουάριος 4, 2015 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Υπάρχει κάποια γνώμη-άποψη σχετικά με το Bitdefender ? Με ενδιαφέρουν γνώμες χρηστών που είχαν-έχουν εμπειρία με Norton κυρίως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 4, 2015 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Υπάρχει κάποια γνώμη-άποψη σχετικά με το Bitdefender ? Με ενδιαφέρουν γνώμες χρηστών που είχαν-έχουν εμπειρία με Norton κυρίως. http://www.thelab.gr/index.php?/topic/140097-Bitdefender--70% Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 5, 2015 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 http://www.thelab.gr/index.php?/topic/140097-Bitdefender--70% Το έχω διαβάσει το πόστ σου φίλε , ευχαριστώ. Δέν ήθελα να γράψω σε εκείνο το πόστ γιατί αφορούσε αποκλειστικά το bitdefender και την προσφορά. Παρόλα αυτά , θα ήθελα να δώ άν υπάρχει χρήστης Norton , που θα το άλλαζε με Bitdefender. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 14, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2015 Το έχω διαβάσει το πόστ σου φίλε , ευχαριστώ.Δέν ήθελα να γράψω σε εκείνο το πόστ γιατί αφορούσε αποκλειστικά το bitdefender και την προσφορά. Παρόλα αυτά , θα ήθελα να δώ άν υπάρχει χρήστης Norton , που θα το άλλαζε με Bitdefender.εγω εχω norton. το εχω περιπου 2 μηνες. καλο ειναι. πρωτα ειχα kaspersky internet sequrity. δεν εχω δουλεψει το bit defender αλλα πιστευω οτι δεν αξιζει σε συγκριση με kaspersky. δεν ειμαι επαγγελματιας απλα το kaspersky μου εχει κανει καλη εντυπωση απο την αρχη κ απο φιλους που το χρησιμοποιουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Φεβρουάριος 26, 2015 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Για Small Office Antivirus τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Φεβρουάριος 26, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 με ενα panda ενταξει θα εισαι. Σχετηκα ελαφρυ ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Φεβρουάριος 26, 2015 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 (edited) Αυτό το site είναι αξιόπιστο; http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ Το Panda free θα κάνει δουλειά; Λέω να προτιμήσω κάτι και ας το πληρώσω, έτσι κι αλλιώς για εταιρεία είναι. Με ενδιαφέρει να έχει καλή προστασία σε email π.χ στο Outlook 2013, γιατί τελευταία έχουμε θέματα εκεί. Βρήκα επίσης το 360 Total Security που στο παραπάνω site έχει πολύ καλή βαθμολογία και είναι free(!) ; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2015 από denz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 26, 2015 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Για πόσα computer μιλάμε;; Υπάρχει και κάποιος server; Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Φεβρουάριος 26, 2015 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Για πόσα computer μιλάμε;; Υπάρχει και κάποιος server; 5-6 PCs. Server με την απόλυτη έννοια όχι, απλά το 1 pc από αυτά έχει στημένη βάση δεδομένων κτλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 26, 2015 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 έχω ακούσει καλά λόγια για το BitDefender Small Office Security που για 5 pc σου έρχεσαι περίπου στα 120€/year αλλά και για το Symantec Endpoint Protection Small Business Edition.. υπάρχουν κι άλλα βέβαια.. καλό είναι να μιλήσεις κ με άλλες εταιρείες μπας και σου κάνουν προσφορές κ για μια πιο μακροχρόνια υποστήριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren32 Ιούνιος 9, 2015 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2015 Εγω εδω και κανα 6 μηνο εχω το AVG και αν εξερεσει κανεις οτι καθυστερει λιγο το Outlook Οταν ανοιγει ειναι απιστευτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 27, 2015 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Το καλυτερο ειναι οτι ταιριαζει σε καθε υπολογιστη και δημιουργει τα λιγοτερα προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 5, 2015 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) Μόλις πήρα 5 άδειες για 2 χρόνια - kaspersky security με £35 σύνολο.(70% έκπτωση ). Κατεβάζεις το trial και πατάς αγορά μετά το setup. Ίσως να υπάρχει και κατευθείαν link δε το πρόσεξα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosTr Δεκέμβριος 8, 2015 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Εχω εδω & αρκετο καιρο το -->ESET Smart Security.Ολα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts