Jump to content

Το pc εκκινεί μονο του

Andrewk

Recommended Posts

Το pc φίλης σαν αρχή δεν άνοιγε, πάω το βλέπω, είχε κάψει τροφοδοτικό,έβαλα καινούργιο, στην αρχή όλα καλά,μετά αρχισε να ανοίγει απο μόνος του στο άκυρο μέχρι που έκαψε και το καινούργιο τροφοδοτικό..Βαζω καινούργιο τροφοδοτικό πανω και με το που δίνω ρεύμα ανοίγει μόνος του ο υπολογιστής χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί και κλείνει μετα απο δευτερόλεπτα.. Τα καλώδια του power είναι σωστα πανω στην μητρική, πιάνω τα καλώδια των usb(πρόσοψη κουτιού) και έκαιγαν και βλέπω πως έχουν σπάσει τα βύσματα στις υποδοχές για το usb τα αποσυνδεω αμέσως, δίνω πάλι ρεύμα και κανει ακριβως το ίδιο, μου φαίνεται για πρόβλημα της μητρικής.. Τι λέτε;;Το θέμα είναι οτι είναι 775 και δεν έχω αλλη να δοκιμασω..Τι κάνω σ αυτή την περιπτωση;

Λογικά η μητρική ειναι , είχα πάθει κατι αντίστοιχο με μια dfi socket 939 με ενα ocz τροφοδοτικό άνοιγε το pc μονο του και τέτοια , στο τέλος μου έκαψε τροφοδοτικό και οχι μονο .....

Κοιτά μηπως βρεις καμια μεταχειρισμένη ,τζάμπα θα ειναι , μπας και βγάλεις άκρη

Τι μάρκα ειναι η μητρική ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.