Andrewk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2014 Το pc φίλης σαν αρχή δεν άνοιγε, πάω το βλέπω, είχε κάψει τροφοδοτικό,έβαλα καινούργιο, στην αρχή όλα καλά,μετά αρχισε να ανοίγει απο μόνος του στο άκυρο μέχρι που έκαψε και το καινούργιο τροφοδοτικό..Βαζω καινούργιο τροφοδοτικό πανω και με το που δίνω ρεύμα ανοίγει μόνος του ο υπολογιστής χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπί και κλείνει μετα απο δευτερόλεπτα.. Τα καλώδια του power είναι σωστα πανω στην μητρική, πιάνω τα καλώδια των usb(πρόσοψη κουτιού) και έκαιγαν και βλέπω πως έχουν σπάσει τα βύσματα στις υποδοχές για το usb τα αποσυνδεω αμέσως, δίνω πάλι ρεύμα και κανει ακριβως το ίδιο, μου φαίνεται για πρόβλημα της μητρικής.. Τι λέτε;;Το θέμα είναι οτι είναι 775 και δεν έχω αλλη να δοκιμασω..Τι κάνω σ αυτή την περιπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Οκτώβριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Λογικά η μητρική ειναι , είχα πάθει κατι αντίστοιχο με μια dfi socket 939 με ενα ocz τροφοδοτικό άνοιγε το pc μονο του και τέτοια , στο τέλος μου έκαψε τροφοδοτικό και οχι μονο .....Κοιτά μηπως βρεις καμια μεταχειρισμένη ,τζάμπα θα ειναι , μπας και βγάλεις άκρηΤι μάρκα ειναι η μητρική ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.