Jump to content

ADSL-in-a-box ή....

abarth

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

To ADSL in a BOX της FORTHNET είναι μια χαρά παίδες....

Το έχω 2 εβδομάδες και πάει σφαίρα....

Εχω κατευάσει μέχρι τώρα πάνω από 15GB μαλ@κίες και έχω λιώσει στα multiplayers...

Eχω και πολύ καλά PINGS και σταθερά 41 - 43 KB/s Downloads και αν συνεχίσει έτσι θα κάνω σύνδεση αορίστου χρονου....

Στον ΟΤΕ δεν πληρώνεις τίποτα και ούτε λογαριασμός ΟΤΕ θα σου έρθει ποτέ στο σπίτι....

Ολα τα πληρώνεις στην FORTHNET (και γραμμή και ΙSP) και έτσι όποιος θέλει να κρατήσει μυστικό το συνολικό κόστος από τίποτα γονείς - γυναίκα είναι ότι πρέπει..... ;):D

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την σύνδεση που έχω καθώς και μερικά Bench Που έχω κάνει ας κάνει ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ >>> :T: :T: :T:

ας συνοψισω:

εχω απο σημερα μια νεα γραμμη PSTN στο κεντρο της Θεσσαλονικης.(ειναι επαγγελματικη στεγη)

Σκεφτομαι να βαλω ADSL.

Οι επιλογες που εχω ειναι οι εξης:

-Τελλας ΙΖΙ 12μηνη (43.9ευρω +φπα το μηνα για 12 μηνες για 384, ολα πληρωμενα και τηλεφωνια μαζι)

-Φορθνετ ADSL-in-a-box 149ευρω +φπα για 3 μηνες 384 ολα πληρωμενα και μετα αναλογα τι θελω (ανανεωση, αλλη συνδεση κλπ) Μετα βγαινει το ιδιο περιπου το μηνα (κοντα στα 60 ευρω για 384)

-ΟΤΕνετ , 50 ευρω μοντεμ, 35 ευρω ενεργοποιηση, (σαυτα +φπα) και μετα κλασικα 60 ευρω το μηνα για 384 αοριστου χρονου...

Το καλο σε ΟΤΕΝΕΤ ειναι οτι με τη γραμμη βαζω ανετα οποτε θελω οτι ISP θελω ενω στους αλλους ISPs δεσμευομαι με τη γραμμη τους και αν θελω πρεπει να ξανακανω ενεργοποιηση σε ΟΤΕΝΕΤ κλπ κλπ

Με ενδιαφερει κυριως η Τελλας λογω τηλεφωνιας αλλα θελω γενικα αποψεις και εμπειριες :) βιαζομαι σχετικα αφου σε 1 εβδομαδα περιπου θελω να εχω αποφασισει ωστε μετα τις γιορτες ναι ειναι ολα ετοιμα...

θελω κυριως να μαθω αν Τελλας ειναι ΟΚ ή να κοιταξω ΟΤΕνετ και μονο ...

τωρα που το σκεφτομαι .... η vivodi τι λεει? :)) .. καλα σας πριζω αλλα θελω να κανω την πιο καλη επιλογη απο καθε αποψη και επιπλεον διαβασα οτι η Τελλας ελεγχει αρκετα το download status (ενδιαφερεται για Ρ2Ρ κλπ) .... ε?

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Χθες, στις 09:36]

To ADSL in a BOX της FORTHNET είναι μια χαρά παίδες....

Το έχω 2 εβδομάδες και πάει σφαίρα....

Εχω κατευάσει μέχρι τώρα πάνω από 15GB μαλ@κίες και έχω λιώσει στα multiplayers...

Eχω και πολύ καλά PINGS και σταθερά 41 - 43 KB/s Downloads και αν συνεχίσει έτσι θα κάνω σύνδεση αορίστου χρονου....

Στον ΟΤΕ δεν πληρώνεις τίποτα και ούτε λογαριασμός ΟΤΕ θα σου έρθει ποτέ στο σπίτι....

Ολα τα πληρώνεις στην FORTHNET (και γραμμή και ΙSP) και έτσι όποιος θέλει να κρατήσει μυστικό το συνολικό κόστος από τίποτα γονείς - γυναίκα είναι ότι πρέπει..... ;):D

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την σύνδεση που έχω καθώς και μερικά Bench Που έχω κάνει ας κάνει ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ >>> :T: :T: :T:

Δηλάδή έτσι όπως τα λές, δεν πληρώνεις πάγιο pstn/isdn που είχες και έπρεπε να υπάρχει για να "πατησει" πάνω η DSL?

Αν όχι σώθηκα:jump:

@abarth ωραια μας τα μαζεψες ετσι να τα βλεπουμε ολα μαζι...!:T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από abarth

τωρα που το σκεφτομαι .... η vivodi τι λεει? :)) .. καλα σας πριζω αλλα θελω να κανω την πιο καλη επιλογη απο καθε αποψη και επιπλεον διαβασα οτι η Τελλας ελεγχει αρκετα το download status (ενδιαφερεται για Ρ2Ρ κλπ) .... ε?

τι εννοεις ελεγχει?

εχω διαβασει περιπτωσεις χρηστων που τους εκανε συστασεις... βεβαια δεν ξερω τι 'ειδε' αλλα σιγουρα αυτο ειναι ενοχλητικο :) ... οχι πως εχουν αδικο απλα οι αλλοι isps δε δειχνουν να ενδιαφερονται ....

το pstn/isnd παγιο ποτε δεν το γλυττωνεις ... τουλαχιστον οσο εξαρταται απο τον ΟΤΕ ....

παντως με βλεπω ειτε για Τελλας ειτε για ΟΤΕ.. εκτος αν Βιβοντι λεει αλλα βαριεμαι να το ψαχνω αλλο :)

αυτα απο ατομο - υπαλληλο της forthnet σε email που μου εστειλε:

Αξιότιμε κύριε ,

σε περίπτωση που επιθυμείτε να ανανεώσετε την ADSL σύνδεσή σας , θα πρέπει να πληρώνετε στην FORTHnet το κόστος του πακέτου που θα επιλέξετε (ανάλογα με την χρονική διάρκεια που θα ισχύει) π.χ. για 3 μήνες ανανέωση σύνδεσης ADSL 384 το κόστος είναι 88,15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φ.π.α. και ακόμα θα πληρώσετε στην FORTHnet τα μηνιαία πάγια που αντιστοιχούν στην γραμμή ADSL του ΟΤΕ για την χρονική διάρκεια που θα γίνει η ανανέωση , δηλαδή στο παράδειγμα που σας προανέφερα για τους 3 μήνες ανανέωση θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 19,90 ευρώ + 18% φ.π.α. που είναι το μηνιαίο πάγιο για την ADSL 384 γραμμή του ΟΤΕ επί 3 μήνες που θα γίνει η ανανέωση όπου μας κάνει 59,70 ευρώ + 18% φ.π.α. = 70,45 ευρώ.

Ακόμα , εφόσον θα υπάρχει ήδη ενεργοποιημένη η ADSL γραμμή του ΟΤΕ , δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ξανά το κόστος ενεργοποίησης.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση , μπορείτε να μας ενημερώσετε με έναν αριθμό τηλεφώνου σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πλήρως.

Είμαστε στην διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Κουταλής Μιχάλης

----

πολυ μπερδεμενα τα πραγματα....

δλδ σου κανουν αυτοι τη δουλεια για γραμμη μεσω ομως ΟΤΕ που σημαινει οτι γιατι να 'κρεμιεσαι' απο φορθνετ τοτε και να μην κανεις τη γραμμη ΟΤΕ και τα υπολοιπα να τα αποφασισεις εσυ?

οποτε βγαζω εκτος το adsl-in-a-box

μενει τωρα να αποφασισω τι θα κανω (αποφασισα οχι Βιβοντι)

ΑΡΑ:

ΛΥΣΗ 1η

Γραμμη ΟΤΕ

Ενεργοποιηση: 40

Παγιο: 20

12 μηνες Συνολικα: 330 (με το ΦΠΑ)

Ιντερνετ:

AltecNec ADSL

12 μηνες Συνολικα: 359 (με το ΦΠΑ)

Μοντεμ: Δωρεαν

ΣΥΝΟΛΟ: 689

ΟΤΕΝΕΤ ADSL

12 Μηνες Συνολικα: 371

Μοντεμ: 57

ΣΥΝΟΛΟ: 758

ΛΥΣΗ 2η

Τελλας Γραμμη + ADSL (IZI 384)

12 Μηνη συνδρομη : 623 (με το ΦΠΑ)

Μοντεμ: δωρεαν

Εξτρα: τηλεφωνια

δλδ ο συνδυασμος ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ ειναι ο πιο ακριβος (αφου δεν παρεχει ουσιαστικα δωρεαν τπτ) αρα και μαλλον τον απορριπτω ως εναρκτηριο :) ...

μαλλον με βλεπω ειτε για ΤΕΛΛΑΣ αφου θελω και τηλεφωνια ειτε για ΟΤΕ γραμμη και αρχικα acn internet και βλεπουμε :) ....

σας εχω πρηξει αλλα επειδη ειναι μια κινηση που και κοστιζει καποια χρηματα και εχει αρκετο 'τρεξιμο' πρεπει να γινει με προσοχη και χωρις πολλες .... μετανοιες :)

απο κει και περα πιστευω οτι πολλοι ειναι σε ιδια θεση ... αναποφασιστοι αρα ισως βοηθιουνται και αυτοι ...

μαλλον παω για ΤΕΛΛΑΣ, το μονο που με 'κραταει' πισω ειναι οτι με ΟΤΕ (γραμμη) εχω δυνατοτητα να βαλω οτι θελω οποτε θελω....

χεχ :) μου δινεις κουραγιο :) :)

τεσπα... το συζηταω και με εναν φιλο απο otenet που με 'ωθει' σε OTE+OTENET+VoiceNet ..αλλα ειναι πολυπλοκα :) .... και πιο ακριβα ...

αλλα Τελλας μαλλον θα παρω γιατι εχει και κατι αλλο που μαρεσει πολυ...ΕΝΑ λογαριασμο ΟΛΑ :) .... οχι να εχεις 2-3 λογαριασμους ....

Τελλας που ελεγχει?.. δεν σε χαλαει αυτο?:wassat: εγω την αποκλειω μονο και μονο γι αυτο! αλλα τη θελω για το σπιτι, εσυ ειπες για επαγγελματικη χρηση αν δε κανω λαθος οποτε δε θα κατεβαζεις χχχ:inlove::p ? η δεν ασχολεισαι καν?:upside::boxed:

Όταν λές οτι η Τελας ελέγχει και ιδικοτερα

Αρχική απάντηση από abarth

(ενδιαφερεται για Ρ2Ρ κλπ) .... ε?

τι εννοεις συγκεκριμένα ???

Α .... αν βάλω ADSL in a box και το γυρισω μετα απο 3 μηνες σε Τελας τί θα πρεπει να πληρωσω ?

αν βαλεις forthnet (adsl in a box) και μολις τελειωσει αποφασισεις να βαλεις :

1)ΤΕΛΛΑΣ

πληρωνεις για το ΙΖΙ ΜΟΝΟ την συνδρομη (ενεργοποιηση γινεται δωρεαν-ειναι μεσα στην τιμη 44 ευρω +φπα το μηνα)

2)ΟΤΕνετ+ΟΤΕ

πληρωνεις ενεργοποιηση (40 εφαπαξ)

παγιο (20)

παγιο ιντερνετ (35)

μοντεμπ (57 εφαπαξ)

αυτα ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.