dimitra2024 Δεκέμβριος 5, 2014 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Ναι,αυτό έχω.Έτσι ξεκινάει ο κώδικας.<html><head><title> ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ</title></head><body><size=5><b><form action="searchresults.php" method="post"></b></size><table width="500" height="400" border="2">και μετά συνεχίζω τον πίνακα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 5, 2014 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Που βρίσκονται αποθηκευμένες οι σελίδες μέσα στο htpdocs του Apache? Μήπως είναι μέσα σε κανένα φάκελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra2024 Δεκέμβριος 5, 2014 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Στο htdocs του xampp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 5, 2014 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 (edited) Δεν έχω ιδέα γιατί δεν παίζει σωστά.Δοκίμασε το παρακάτω<size=5><b><form action="searchresults.php" method="post"></b></size>Σβήσε τα <size=5><b> και </b></size> Πρέπει να δω τις php σελίδες σου δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη έτσι. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 5, 2014 από nucleus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra2024 Δεκέμβριος 5, 2014 Author #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Τι θέλεις να σου στείλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 5, 2014 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Όλες τις σελίδες που έχεις κάνει μέχρι τώρα σε ένα προσωπικό μύνημα.Τώρα θέλεις να στείλεις τα php αρχεία αυτούσια σαν επισυνάψεις,να αντιγράψεις των κώδικα σε ξεχωριστά μυνήματα εσύ αποφασίζεις. Επίσης και ποιά έκδοση του XAMPP έβαλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra2024 Δεκέμβριος 5, 2014 Author #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 (edited) Πρέπει να έκανα βλακία με το xampp.Στο παράθυρο που κάνω start στο mysql και apache γραφει xampp v 3.2.1.,ενώ όταν μπαίνω στο http://localhost/xampp μου λέει xampp 1.8.3.(είχα προσπαθήσει να το ξανακατεβάσω για να αποθηκεύσω τα βήματα σαν φώτο για την εργασία....αλλά δεν είχα φτάσει μέχρι την τελική εγκατάσταση....και τα είχα διαγράψει όλα τα καινούρια αρχεία.Αυτό φταίει?) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 5, 2014 από dimitra2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 5, 2014 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Δεν έχω ιδέα αν φταίει αυτό ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra2024 Δεκέμβριος 5, 2014 Author #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 (edited) Δοκίμασα να γράψω την πιο απλή εντολή σύνδεσης και μου εμφάνισε "connected succesfully". Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 5, 2014 από dimitra2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitra2024 Δεκέμβριος 7, 2014 Author #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2014 Καλημέρα!Δείτε λίγο αυτό που έφτιαξα.Δουλεύει προς το παρόν.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι πρέπει να συμπληρώσω στην SELECT ώστε ότι πληκτρολογώ στο epwnumo(στον πίνακα της προηγούμενης σελίδας)πατώντας αναζήτηση , να μου το εμφανίζει.Το πάω βήμα-βήμα.<?php$dbcnx = @mysql_connect("localhost", "root", "ps");if (!$dbcnx) {echo("<P>Η σύνδεση με τον " ."database server είναι αδύνατη</P>");exit();}if (! @mysql_select_db("foithtes") ) {echo( "<P>Αδύνατος ο εντοπισμός της " ."database foithtes</P>" );exit();} // Αναζήτηση το mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $dbcnx); $result = mysql_query( "SELECT epwnumo FROM apofoitoi"); if (!$result) { echo("<P> Λάθος στην εκτέλεση του ερωτήματος (query) : " . mysql_error() . "</P>"); exit(); } // Εμφάνιση του κειμένου του κάθε joke σε μια παράγραφο while ( $row = mysql_fetch_array($result) ) { echo("<P>" . $row["epwnumo"] . "</P>"); }?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts