nikonick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2014 καλησπέρα σε όλους,έχω μια μικρή απορία για τα ηχεία usb όπως τα alesis 320 και akai rpm3μπορώ να τροφοδοτήσω με αρχεία ήχου τα εν λόγο ηχεία η θα πρέπει να διαθέτω κάποια εξωτερική κάρτα ήχου usb ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Με ποιο τροπο θες να το κανεις αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Οκτώβριος 31, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 σε καλησπερίζω φιλε slalomαπλά θέλω να ακούω το τι κάνω με τις μουσικές μου χωρίς να χρησιμοποιώ headphonesκάποια αλλα ηχεία που δεν έχουνε usb όπως τα krk rockit πρέπει να ενωθούνε με εξωτερική κάρτα ήχου μέσο τις εξόδου monitor ώστε να βγαίνει ο ήχοςμε τα akai/alesis usb ηχεία δεν ξέρω εάν η κάρτα ήχου είναι απαραίτητη, αλλα μάλλον θα πρέπει να γίνετε αφού υπάρχει το usb και ο ήχος στέλλεται μέσο usb στα ηχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.