Jump to content

Ποιά κάρτα γραφικών;

trianto

Recommended Posts

Κοριφέες είναι οι Χ800ΧΤ ΡΕ και 6800 ultra.

Καλήτερα πάντος θα ήταν κατα την γνώμη μου να πάρεις μια 6800 GT και να την κλοκάρεις σε Ultra. Θα κάνεις και οικονομία για να πάρεις ένα δοράκι στην γηνέκα σου:daisy:. ;)

Προφανώς FrOsT, δεν είσαι παντρεμένος. Αν και έρχονται Χριστούγεννα και σίγουρα θα γίνουν αγορές... Όσο για την Χ800ΧΤ, την βρήκα στην Νέα Ερυθραία.

503 euro αγορασα την Albatron 6800 gt την περασμενη Πεμπτη απο το Πλαισιο.

Πολυ καλη.

Θελει τροφοδοτικο οποσδηποτε,αν και εχει μια εισοδο ρευματος.

Η ΑΤΙ ...αν δεν κανω λαθος ειναι λιγο πιο φτηνη.

Το μονο κακο οτι ανεβαζει λιγο θερμοκρασια.Δλδ στο 3DMark03 εφτασε και 80 βα8μους. (380Χ1.05)...η καρτα απο μονη της κανει O/C (400X1.1) χωρις προβλημα.

Μαλλον φταιει το συστημα ψυξης εκανα μια πατεντα και τις εδωσα περισοτερο εξωτερικο αερα.

Τωρα ειναι στους 53 και max load 63 βαθμους.

Αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Αρχική απάντηση από chill-out

503 euro αγορασα την Albatron 6800 gt την περασμενη Πεμπτη απο το Πλαισιο.

Πολυ καλη.

Θελει τροφοδοτικο οποσδηποτε,αν και εχει μια εισοδο ρευματος.

Η ΑΤΙ ...αν δεν κανω λαθος ειναι λιγο πιο φτηνη.

Το μονο κακο οτι ανεβαζει λιγο θερμοκρασια.Δλδ στο 3DMark03 εφτασε και 80 βα8μους. (380Χ1.05)...η καρτα απο μονη της κανει O/C (400X1.1) χωρις προβλημα.

Μαλλον φταιει το συστημα ψυξης εκανα μια πατεντα και τις εδωσα περισοτερο εξωτερικο αερα.

Τωρα ειναι στους 53 και max load 63 βαθμους.

Αλλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Ψιλοτσημπιμενη η τιμη της η μου φαινεται?

Γιατι δεν δοκιμαζετε απο ebay;υπαρχουν πολυ καλα και σοβαρα μαγαζια σε πραγματικα τρομερες τιμες...και επιπλεον φορους να σας φορτοσει το τελονειο,παλι σας συμφερει....

και μην ξεχνατε οτι υπαρχουν manufactors(π.χ. bfg) που προσφερουν εγγυηση απευθειας οι ιδιοι χωρις την μεσολαβιση του μαγαζιου απο το οποιο αγοραστηκε η καρτα...

Προσωπικα συμπαθω πολυ και την γερμανικη αγορα 20/30% χαμηλοτερη σε τιμες απο την ελληνικη και πιστευω η καλυτερη στην ευρωπη.Απο εδω μπορειτε να βρειτε ενα σωρο φοβερα on-line shops στις καλυτερες τιμες...

http://www.preissuchmaschine.de/psm_frontend/main.asp?kid=1-1

http://www.hardwareschotte.de/

:)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 08:46]

να ξεραμε και γερμανικα

κι εγω ψιλοζοριστικα στην αρχη,αλλα με την βοηθεια του μεταφραστη του www.altavista.com τα καταφερα μια χαρα...

αλλωστε αρκει να βαλεις αυτο που ψαχνεις και να πατησεις suchen...μια προσπαθεια, πιστεψτε με ,αξιζει να την κανετε;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.