Jump to content

Ποιά κάρτα γραφικών;

trianto

Recommended Posts

Πάρε 6800Ultra ή Χ800ΧΤ ΡΕ!!!!!!!!!!!

Δοσε ένα όριο τιμής για να μπορεούμε να σε βοηθήσουμς ουσιαστηκά...

Καλως μας ήρθες.

Με κάτι παραπάνω από 200, πέρνεις την 6600GT που είναι και πολύ καλή, και παρα πολύ οικονομική για αυτά που προσφέρει...

Θα περιμένεις όμως λίγο να έρθει για AGP!

Το πρόβλημα είναι οτι πήρα το Prince of Persia II και δεν το τρέχει με τίποτα. ’σε που δεν μπορώ να παίξω και το Silent Hill 3 ή 4, γιατί απλά δεν την υποστηρίζει. Για AGP, πόσο περίπου θα περιμένω;

Θα κάνω μια γύρα στα μαγαζιά να δω και τι άλλο παίζει. Επίσης δεν σε ευχαρίστησα για το καλοσώρισμα. Να'σαι καλά.

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Τελικά ανέβασα το κονδύλι στα 600 ευρώ. Ας τα σκάσω μια και καλή (Αρκεί να μην το καταλάβει η γυναίκα μου). Βρήκα την 6800Ultra στα 520 ευρώ και την Χ800ΧΤ στα 425. Αν και η δεύτερη δεν ήταν διαθέσιμη σε πολλά μαγαζιά. Πρώτον, είναι καλές οι τιμές και δεύτερο και κυριότερο, ποιά προτείνετε από τις δύο; Αξίζει να δώσω παραπάνω, σε σχέση με ότι θα έδινα για μια 6600GT AGP; (Ετσι όπως έγραψα το κείμενο μου θυμίζει ερωτήματα σε εξετάσεις...)

Νομιζω καλα θα ηταν να εμενες στο αρχικο ποσο που εδωσες!Οχι τιποτα αλλο αλλα αν το μαθει η γυναικα σου μαλλον θα σε πρηξει και το χειροτερο ισως να θελησει να κανει και αυτη δαπανηρες αγορες!!!!!Παρε την 6600GT.Afoy εμεινες τοσο καιρο με την 440 αποκλειεται να μην μεινει ευχαριστημενος!!!

Εχω μάθει να καλύπτω τα νώτα μου. Απλά δεν θέλω να πάρω κάτι και σε ένα χρόνο να πρέπει να το αντικαταστήσω.

X800XT, γιατι η 6800ultra, κανει σαν εργοστασιο, και η γυναικα σου θα το καταλαβει (εκτος αν βαριακουει...)

τελος παντων, κι εγω Χ800ΧΤ θα παρω...

Αρχική απάντηση από chros26_

X800XT, γιατι η 6800ultra, κανει σαν εργοστασιο, και η γυναικα σου θα το καταλαβει (εκτος αν βαριακουει...)

axxaxxaxaaxxaaxxa σωστός!

Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 15:37]

Μπά...υπάρχουν και εντελώς αθόρυβες...δές π.χ την galaxy ;)

Αρχική απάντηση από trianto

Πολύ καλό το σχόλιο. Πάντως δεν βαριακούει. Δυστυχώς... Τα 425 που ζητάνε καλά είναι;

Και μόνο για τα χρήματα που θα γλυτωσεις (~100Ε) παρε ΑΤΙ...+ Οτι μάλλον αποφευγεις και νεο τροφοδοτικο ;) ;)

Μεταχειρισμένη με τίποτα. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Μόλις πάρω την X800XT θα σας πω εντυπώσεις. Αν και οτιδήποτε μετά την 440 θα μου φανεί φανταστικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.