jkanaks Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2014 Ξέρει κανείς κάτι, από το απόγευμα δε Παίζει το Internet και το χειρότερο, καλώ το support- 13877 -τους και πέφτει η γραμμή, ούτε καν αναμονήΠεριοχή Γέρακας Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Η ιστοσελιδα τους ανοιγει παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Οκτώβριος 29, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πιάσω γραμμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 29, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Το ίδιο και Καλαμαριά Θεσσαλονίκης η συτα. Όλη μέρα. Δεν ξέρω αν είναι επιδημία, ο ΟΤΕ εδώ και δύο μέρες στην περιοχή Φάληρο της Θεσσαλονίκης δύο μέρες χωρίς ίντερνετ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 29, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 έχουν βγάλει ανακοίνωση στο φβ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Οκτώβριος 29, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Ωχ θενκς για να δωEDIT 1 :Σας ενημερώνουμε για ολιγόωρη απώλεια υπηρεσιών σταθερής & διαδικτύου σε μέρος πελατών μας. Σε περίπτωση που επηρεάζεστε, ήδη ξεκίνησε σταδιακά η αποκατάστασή τους, συγκεκριμένα σχεδόν πλήρως της τηλεφωνίας, ενώ του διαδικτύου αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. Ενδέχεται να υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας με το τηλεφωνικό μας κέντρο. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση.EDIT 2:Έχουν πετάξει έξω όλους τους συνδρομητές τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 29, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 γερακας, cyta adsl, και από τις 6:30μμ κανένα προβλημα, για πιο πριν δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 29, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Cyta @ ksanthi kai @ ampelokipoi thessaloniki is down.Πανε ποσες ωρες τι σκατα κανουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 29, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 η κινητη λειτουργει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 29, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 κινητή cyta = vodafone (~=wind) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Οκτώβριος 29, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Κάθε χρόνο η ίδια ****ιστορία, μένουμε μερικές ώρες χωρίς internet, πέφτει και το κέντρο τους (αφού είναι όλα VOIP)...Πώς θα μπω να δω τη σελίδα τους στο fb αφού είμαι offline; :fist:"Ενδέχεται να υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας με το τηλεφωνικό μας κέντρο." = ξέχνα την τηλεφωνική υποστήριξη μέχρι να φτιάξουμε το ρημάδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Οκτώβριος 30, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Σήμερα το πρωί ανοιγω router και ω του θαύματος έπαιζε, άντε να δούμε πως θα πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.