oekab1992 Ιανουάριος 12, 2015 Author #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2015 Σας αναστατωσα αδικως εκανα βλακεια. Ειχα κοιταξει απο το τζαμι προχθες και επειδη ηταν σκοτεινα μεσα μου φανηκε πως μονο 2 θυρες φαινοντουσαν και πως ηταν οι 2 τελευταιες. Κοιταξα τωρα ανοιγωντας το παραθυρο, ολες τα σλοτς ειναι ορατα, τις εχει βαλει σωστα στο 2 και 4, και στην 1 μπαινει μνημη αν θες ας ειναι οριακα στην ψυκτρα. Ειμαστε οκ δικη μου βλακεια και στραβομαρα, μου επαιξαν παιχνιδι τα ματια μιλησα βιαστικα, ολα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Ιανουάριος 13, 2015 Author #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Εχθές άνοιξα το μηχάνημα, πανέμορφο, εντελώς αθόρυβο και φονικό. Εγκατάσταση windows 7 ultimate 64 bit σε 12 λεπτά και cold boot σε 7 sec μέχρι να μπεις μέσα να δουλεύει οκ. Στο σπίτι έχω core 2 duo χωρις ssd με 4 gb ram, αλλά δεν ειναι πως δεν εχω δουλέψει και σε πιο δυνατό pc, στην δουλειά έχω i7 930 2,8 ghz με ssd 60 gb και 6 gb ram, οπότε είχα μια ιδέα τι πάει να πει δυνατό pc. Η μέχρι τώρα εμπειρία με το νεο μηχάνημα ειναι καθηλωτική και σοκαριστικη, έχω επιτέλους την ισχύ που πάντα ήθελα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Φεβρουάριος 11, 2015 Author #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μετά απο 1μιση μήνα περίπου στην κατοχή μου το μηχάνημα, απλά φυσάει. Ενημέρωσα και την υπογραφή μου σήμερα!! Εχθές ήρθε και η 50αρα VDSL και υπήρξε νέο πολιτισμικό σοκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts