fantacid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2004 Επαιζα πριν απο λιγο σκακι στο yahoo κ ενας τυπος απο venezuella μου εκανε αυτη την αμυνα! Πωτη φορα βλεπω τετοιο πραμα,καλυπτει σχεδον ολα τη σκακιερα κ φυσικα ολα του τα κομματια! p.s. κοιταξτε κ τον διαλογο απο κατω!! ποια λετε να ηταν η απαντηση του???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Μπραβο αμυνα ο.... φουστης!!! <---- και τον εννοουμε τον χαρακτηρισμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Δεκέμβριος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 :clap: :clap: :clap: lol :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Δεκέμβριος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Tελικά νίνησε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Καλα ρε Αλεξ, τι διαολο κανει η βασιλισσα σου στη μεση-μεση?? Την εβγαλες βολτα?? Στο τελος βγαινουνε τα μεγαλα κομματια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 μήπως ξέρει κανείς την "επίσημη" ονομασία αυτής της άμυνας? δεν νομίζω να την έβγαλε απο το μυαλό του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Δεκέμβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Μπραβο του...ηταν και απ τη βενεζουελα.................... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Καλη μαγκιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 10:49] μήπως ξέρει κανείς την "επίσημη" ονομασία αυτής της άμυνας? δεν νομίζω να την έβγαλε απο το μυαλό του Μην το λες μπορεί να είναι ανοιχτόμυαλος από το πολυ...... :p Ωραία τα κατάφερε ο τικι τ@γκας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Ρε σεις έπαιζα και εγώ πριν λίγο με έναν και τον νίκησα 3-2 αλλά πιστεύω ότι τα 2 αυτός τα πήρε με πουστιά!!!!! κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα και να μου πείτε αν είναι δίκαιο!!!!! Πιστεύω ότι έπρεπε να μου πει ότι η κίνηση αυτή απαγορεύετε απειδη΄σου κάνω RUA Όταν παίζω στο ΝΟVA και στο pc αν έκανα αυτή την κίνηση δεν θα μου την έκανε!!!!!Για πείτε μου την γνώμη σας!!!!! Εγώ έχω τα άσπρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από morius Ρε σεις έπαιζα και εγώ πριν λίγο με έναν και τον νίκησα 3-2 αλλά πιστεύω ότι τα 2 αυτός τα πήρε με πουστιά!!!!!κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα και να μου πείτε αν είναι δίκαιο!!!!!Πιστεύω ότι έπρεπε να μου πει ότι η κίνηση αυτή απαγορεύετε απειδη΄σου κάνω RUAΌταν παίζω στο ΝΟVA και στο pc αν έκανα αυτή την κίνηση δεν θα μου την έκανε!!!!!Για πείτε μου την γνώμη σας!!!!!Εγώ έχω τα άσπρα!!!!! ΟντωςΔεν μπορεις να κανεις την κινηση αυτην! Αυτος με τον οποιο επαιζες ειναι και αυτος φουστης μαλλον! εννωοντας οτι κανει φουστιες και δεν παιζει δικαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Ο Βενεζουέλας καλός!!!!!!Τώρα Μοριους αυτή η κίνηση δεν επιτρέπεται αφού βρίσκεσαι σε θέση ρουά...Είναι κακός προγραμματισμός του παιχνιδιού αυτός.Απόσο ξέρω από την στιγμή που σου έχει κάνει κάποιος ρουα (ή σαχ όπως θέλετε το λέτε) δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις άσχετες.Θα πρέπει να υπερασπιστείς τον βασιλιά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Eπίσης ξέχασα να πω ότι ήμουν αφηρημένος εκείνη την στιγμή που έκανα την κίνηση,δεν την έκανα επίτιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 9, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr μήπως ξέρει κανείς την "επίσημη" ονομασία αυτής της άμυνας? δεν νομίζω να την έβγαλε απο το μυαλό του ειχα την εντυπωση οτι καποιος θα την αναγνωρισει κ θα μας το ονομα της!morius αυτη η κινηση δεν υφιστατε καν!!Αν καταλαβα καλα εδω τελιωσε το παιχνιδι??Για να βγει σαχ-ματ πρεπει να σε απειλισει καποιο αντιπαλο πιονι κ οχι να ανοιξεις εσυ να "δωσεις" στεγνα τον βασιλεια σου-ουτε ο εφιαλτης δε κανει τετοια πραματα!στο κατω-κατω ματ ειναι οταν ο βασιλειας δε εχει διαθεσιμη κινηση κ οχι επειδη απειλητε!SLN@η βασιλισα μου ειναι της σχολης του ανορθοδοξου πολεμου,σαν τη μπουμπουλινα ενα πραμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid Επαιζα πριν απο λιγο σκακι στο yahoo κ ενας τυπος απο venezuella μου εκανε αυτη την αμυνα! Πωτη φορα βλεπω τετοιο πραμα,καλυπτει σχεδον ολα τη σκακιερα κ φυσικα ολα του τα κομματια! p.s. κοιταξτε κ τον διαλογο απο κατω!! ποια λετε να ηταν η απαντηση του???? Δεν θυμαμαι ακριβως αν εχει ονομασια αλλα αυτο το ανοιγμα ειναι απο τα πλεον κλασσικα.Απο την αλλη εχεις βγαλει νωρις την βασιλισσα σου με αποτελεσμα να χασεις στανταρ το τεμπο και να αρχησει αυτος να στηνεται απειλωντας την !Ειδικα το γεγονος οτι η αριστερη σου πλευρα ειναι απειραχτη ισως να μην σε βοηθησει αργοτερα. Το ε4 μπορει να εξελιχθει και σε ισχυρο ατου του αφου ισως να γινει και ισχυρο τετραγωνο με σωστο παιξιμο. Αλλα παλι δεν ειμαι και μετρ.Τι βαθμολογια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 10, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Ναι είναι όντως κλασικό άνοιγμα που το παίζουν συνήθως τα μαύρα καθ'ότι αμυντικό σύστημα. Απο την άλλη δεν έκανες και τα καλύτερα ανοίγματα γιατί έχεις μπλοκάρει σχεδόν όλα τα κομμάτια και έβγαλες τη Βασίλισσα η οποία δεν ενδείκνυται για αλλαγή και φυσικά μπορεί να την απειλεί συνεχώς και να οδηγεί το παιχνίδι....δεν πιστεύω να θές να αλλάξεις τη βασίλισσα με αξιωματικό η ίππο; Morius αυτη η κίνηση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....απατεώνας ο τύπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 12, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Ωραια λοιπον!Βλεπω εχουμε αρκετους γνωστες (κ καλλοι οπως φαινετε!) πανω στο σκακι!Τι θα λεγατε να οργανωσουμε ενα τουρνουα thelab μεσω yahoo που μαλλον οι περισσοτεροι εχουν ή τουλαχιστον δεν ειναι δυσκολο να αποκτησουν!Ακομα κ 10 ατομα να μαζευτουμε θα μπορεσουμε να κανουμε ενα μικρο ladder ή μια πυραμιδα!Οσοι θα θελατε να γινει κατι τετοιο ποσταρετε εδω,να δουμε εαν μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο.ison@απο τις πλεον κλασσικες!!!!!πρωτη φορα την συνανταω! στην αριστερη πλευρα πλευρα εχω κανει τη δικη μου αμυνα οσο καιρο εβλεπα τον bi να κανει τα δικα του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Εγώ είμαι μέσα για το τουρνουά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 12, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 και εγω, αλλα μονο τα σαββατοκυριακα μπορω δυστυχως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 13, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid Ωραια λοιπον!Βλεπω εχουμε αρκετους γνωστες (κ καλλοι οπως φαινετε!) πανω στο σκακι!Τι θα λεγατε να οργανωσουμε ενα τουρνουα thelab μεσω yahoo που μαλλον οι περισσοτεροι εχουν ή τουλαχιστον δεν ειναι δυσκολο να αποκτησουν!Ακομα κ 10 ατομα να μαζευτουμε θα μπορεσουμε να κανουμε ενα μικρο ladder ή μια πυραμιδα!Οσοι θα θελατε να γινει κατι τετοιο ποσταρετε εδω,να δουμε εαν μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο.ison@απο τις πλεον κλασσικες!!!!!πρωτη φορα την συνανταω! στην αριστερη πλευρα πλευρα εχω κανει τη δικη μου αμυνα οσο καιρο εβλεπα τον bi να κανει τα δικα του..... Πηγαινε στο Παννελληνιο (το καφενειο σε ενα στενο της Σολωνος) και πλεον θα την θεωρεις και εσυ κλασσικη!!Γενικα στο yahoo an εξαιρεσεις μερικους παιχτες οι περισσοτεροι δεν μπορουν να σου διδαξουν κατι νεο.Ισως και να μην ειναι κλασσικη αλλα εγω την εχω συναντηση πολλεσ φορες.Μεσα για το τουρνουα παντως αν και δεν με θεωρω και τρελο γνωστη(=διαβασμα παρτιδες,τρελη εξασκηση,εντριβη στην τεχνη γενικώς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.