Cipioner Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2014 Στο fedora mate, εχω κανει εγκατασταση (μεσω terminal) τον firefox, (γιατι ειχε σαν default μηχανη αναζητησης το midori:p), αλλα ξεκιναει μονο αν ανοιξεις το τερματικο και γραψεις firefox.Γνωριζει καποιος αλλον τροπο να εκκινει κανονικα, μεσω εικονιδιου?Παντως μετα την εγκατασταση, δεν μου τον εμφανιζει στις εφαρμογες του διαδικτυου, παρα μονο μεσω terminal.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Οκτώβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 launcher δεν θες να κανεις?How to create desktop shortcut or launcher on Linux - Xmoduloπανω κατω οτι γραφει εδω, απλα στο command γραψε firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Ναι, αλλα απ'οτι βλεπω αυτες οι εντολες ειναι για ubuntoειδη προγραμματα, θα προσπαθησω και ξαναρωταω, αν δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Αν κάνεις δεξί κλικ στο κουμπί εκκίνησης δε σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις edit; Εκεί θα μπορείς να προσθέσεις ένα εικονίδιο στο Internet για το firefox. Στην εντολή βάλε firefox %u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 28, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Nαι βρε θηριο, λειτουργει μια χαρα, αλλα πως θα αλλαξω το εικονιδιο, κοιτα πως μου το εμφανιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Με δεξι κλικ στο "Εφαρμογές" τι επιλογές σου βγάζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 28, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Δεξι κλικ, επεξεργασια μενου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 28, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Bρηκα την διαδρομη του προγραμματος και αντεγραψα το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας, αλλα δεν βλεπω στις ιδιοτητες να μου δινει καποια επιλογη για αλλαγη εμφανισης, μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 29, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Δεξι κλικ, επεξεργασια μενου1ον σβήνεις το ξέμπαρκο firefox που έχεις κάτω κάτω.2ον από την αριστερή στήλη μενού πατάς στο Ίντερνετ. Εκεί πατάς στα δεξιά το μπλε σταυρό για νέο αντικείμενο. 3ον στο νέο παράθυρο με τις ιδιότητες του εκκινητή έχει πάνω αριστερά το κουμπί με το εικονίδιο που θα χρησιμοποιηθεί. Εμένα τα εικονίδια είναι στο /usr/share/pixmaps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 29, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Ωραιος, τέλεια, δεν ξερω αν γινετε να αλλαζαμε και την εικονα του βασικου εικονιδιου, (στο διαδικτυο), αν δεν γινετε δεν πειραζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 29, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Είναι το 3 που σου έγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 29, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Σωστα, εγω παταγα στις ιδιοτητες του εικονιδιου στην επιφανεια εργασιας, δεν ειχα καταλαβει οτι μπορουσες να κανεις την αλλαγη κατευθειαν απο τον εκκινητη.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.