johnIV Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2014 Σε λειτουργικό Windows 8.1 64Βιt πολλές φορές όχι πάντα οταν το PC μπαίνει σε κατάσταση αναμονής κουνώντας το ποντίκι για να ανοίξει η οθόνη δεν ανοίγει και χρειάζεται επανεκκίνηση δεν ξέρω αν είναι θέμα driver καρτας γραφικών η κάτι άλλο αυτό που ξέρω είναι ότι από τότε που άλλαξα κάρτα γραφικών μου κάνει αυτά τα κόλπα η κάρτα είναι η Asus R9 270X να σημειώσω πως αλλάζω τους drivers καθε φορά που βγαίνουν καινούριοι και το πρόβλημα παραμένει, η παλιότερη κάρτα ηταν Sapphire 5770 και δεν είχα απολύτως κανένα θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Οκτώβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Θα βοηθούσε άμα έδινες και άλλες πληροφορίες για τα άλλα μέρη του Η/Υ σου ειδικά τροφοδοτικό,Μητρικη,Cpu κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Οκτώβριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Τροφοδοτικό : Corsair 550VX 550 WΜητρική: Gigabyte 790FXTA-UD5CPU: AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHzRAM: 2X 4GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Οκτώβριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 δηλαδή κολλάει μόνο όταν είναι σε sleep mode?Σε κανονική λειτουργία είσαι κομπλέ αν κατάλαβα καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Οκτώβριος 28, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Όχι σε sleep mode σε κατάσταση αναμονής της οθόνης (display off) Εdit: Μάλλον έχει λυθεί το πρόβλημα το είχα σε αυτήν την επιλογή Και το άλλαξα σε αυτήν την επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Οκτώβριος 30, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Τελικά δεν λύθηκε το πρόβλημα πέρασα και τους τελευταίους beta drivers της κάρτας αν προέρχεται απο εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.