jpavly Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 Στο προφίλ μου, στα στοιχεία μου, δεν βλέπω τίποτα!Πήγα για να αλλάξω την περιοχή μου αλλά δεν βλέπω τα πεδία "Πρόσθετες πληροφορίες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Μια απ 'τα ίδια και γω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly Στο προφίλ μου, στα στοιχεία μου, δεν βλέπω τίποτα!Πήγα για να αλλάξω την περιοχή μου αλλά δεν βλέπω τα πεδία "Πρόσθετες πληροφορίες" το προβλημα ειναι μερες! εχω στειλει ΠΜ σε μοντερατορ ! πειμενουμε εξελιξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Πραγματι το πεδιο αλλαγης περιοχης εχει εξαφανιστει:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Έλα ρε και έχω ξεμείνει στη σκοτεινή πλευρά τόσο καιρό?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Ειχα στειλει πμ στον Rootx σχετικα με αυτο. Μου εξηγησε οτι οφειλεται στο import του backup μετα την επιθεση που ειχε γινει στο site. Θα φτιαχτει συντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Ειχα στειλει πμ στον Rootx σχετικα με αυτο. Μου εξηγησε οτι οφειλεται στο import του backup μετα την επιθεση που ειχε γινει στο site. Θα φτιαχτει συντομα. Σωστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.