Jump to content

Πρόβλημα Asus Striker Platinum GTX 760

fanis1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Αγόρασα πριν περίπου 1 μήνα την Asus Striker Platinum Gtx 760.Παίζοντας κάποια παιχνίδια όπως Watch dog Murdered

με full graphics και τσεκάροντας το gpu usage δεν ανέβηκε ποτέ πάνω απο το 54%.επείδη η κάρτα παρουσίασε πρόβλημα το μαγαζί που την αγόρασα μου την αντικατέστησε με την ίδια ακριβώς κάρτα.Βάζοντας την κάρτα στο pc και προσπαθώντας να τρέξω τα ίδια παιχνίδια με λιγότερα γραφικά η κάρτα έχει usage 100% και φυσικά τα games απλά κολλάνε.Εχω κάνει update τους drivers και πριν τοποθετήσω την κάρτα έκανα και επανεγκατάσταση των windows 7 64 bit.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? Η μιτρική μου είναι μια Αsus maximus vii hero

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα με το post

για γράψε και το υπόλοιπο σύστημα σου. CPU,RAM, τροφοδοτικό.

CPU: ASUS MAXIMUS VII HERO

RAM: TEAMGROUP VULCAN 16 GB 2400MHZ

PSU:CORSAIR CX 750 M

SSD: SAMSUNG 840 EVO 120 GB

CPU: ASUS MAXIMUS VII HERO

Αυτή είναι μητρική :p

Ποιόν driver έχεις εγκαταστήσει; Επίσης δώσε κάποιο benchmark, π.χ Valley, Heaven κτλ. και σε τι ανάλυση οθόνης παίζεις.

Αυτή είναι μητρική :p

Ποιόν driver έχεις εγκαταστήσει; Επίσης δώσε κάποιο benchmark, π.χ Valley, Heaven κτλ. και σε τι ανάλυση οθόνης παίζεις.

Τα drivers είναι τα 344.48

Τι εννοείς benchmark δεν ξέρω :p)

παίζω όπως πάντα σε 1920*1080

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.