Jump to content

hi fi ήχος στο pc .

Γεώργιος

Recommended Posts

παίδες παρακολουθώ τις εξελίξεις στο πισι hifi και είπα πριν από δύο χρόνια να αναβαθμίσω με ένα εξωτερικό ντακ το οποίο θα συνδέεται με την κάρτα ήχου μέσω spdif . μετά από εμπειρία δύο χρόνων ,λέω μονολογώντας , ότι δεν είχε δραματική βελτίωση ο ήχος με την προσθήκη του ντακ τόσο στα ακουστικά όσο και στα ηχεία .

τώρα διερωτώμαι το εξής: αξίζει η προσθήκη ενός ντακ ή είναι τοο much ακόμα και για υποτιθέμενο hifi σύστημα ????? στο ήχο δεν έχω παρατηρήσει τρομακτικές διαφορές τουλάχιστον στο πισι με την essence stx asus .

και μια δεύτερη απορία . μιας και ακούω από ακουστικά σας λέω και το εξής . έχω δεί οτι όλα τα καλά ντακ έχουν έξοδο γiα headphones. αυτή αρκεί ή πρέπει οπωσδήποτε να συνδέσουμε το ντακ με ένα ενισχυτή ακουστικών ? τουλάχιστον σε εμένα έχω παρατηρήσει ότι ο ενισχυτής ακουστικών αλλοιώνει λίγο τον ήχο που βγαίνει από το ντακ .ή είναι πιο συμφέρον να παραμένουμε με τις εξόδους ακουστικών των καρτών????όλες οι high end computer sound cards έχουν dedicated έξοδο ακουστικών (asus essence stx, cretive titanium hd, για την zxr δεν ξέρω .) για τις επαγγελματικές pci express δεν ξέρω τι παίζει (rme ,lynx etc ) . μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη ????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.