Jump to content

Είναι κλειδωμένος?

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έκανα ένα τεστ για τη μητρική μου και μου δείχνει πως η μέγιστη ταχύτητα του επεξεργαστή μου είναι 3.6ghz!:woot::unsure::nerd:

Που το βλέπει αυτό?είναι μήπως κλειδωμένος ο 3.2 E PRESCOOT 1MB L2 ?

δηλ αν βάλω υδρόψυξη δε θα μπορέσω να τον πάω πάνω από 3.6?

post-1891-1416071412,0686_thumb.jpg

Oλοι οι intel ειναι κλειδωμενοι !!!

Ο επεξεργαστης μπορει να ανεβει αν παιξεις με το fsb !!!

Tο προγραμμα μπορει μαλλον λεει βλακειες

Αρχική απάντηση από Hellrider

Oλοι οι intel ειναι κλειδωμενοι !!!

:hmm:

Αρχική απάντηση από Hellrider

Tο προγραμμα μπορει μαλλον λεει βλακειες

;)

Μπήκα σε πειρασμό

Τον πήγα 3.67 φόρτωσε κανονικά αν και κατά το timedemo demo1 doom3 έσβησε!Λόγω θερμοκρασίας αλλά μου έφυγε η απορία τουλάχιστον!

Χεχεχε μη φοβασαι...εμενα με μνημες "του κιλου" απο Πλαισιο παει 3,7 αλλα δεν μπαινει win...

Αρχική απάντηση από Ripper18

Ανετα παει 4,2GHz αν ειναι Ε0 stepping.

can u explain that????????????????Τι είναι το Ε0 stepping????????????????Πψς βλέπω αν είναι ή όχι?....

:confused: :...: :blink::help:

διάβασε τα 5 τελευταια γράμματα που υπάρχουν στο νουμερο του product code που υπάρχει στο κουτι του...αν δεν το έχεις πεταξει βέβαια!!!

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

can u explain that????????????????Τι είναι το Ε0 stepping????????????????Πψς βλέπω αν είναι ή όχι?....

:confused: :...: :blink::help:

Μπορεις να το δεις με το CPU-Z!!!!!

@fANiS_K εσένα αν κατάλαβα από την υπογραφή σου είναι 3,2 Northwood αν δεν κάνω λάθος ενώ του Τζώρτζη είναι Prescott .

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 00:26]

Ναι αν αλλαξεις φαν θα σου πηγαινει και τα παιδια σχολειο......

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ......εεε...δεν αντεξα...:D ........αμα δεν βαλεις την προστασια απο το bios και 80c να φτασει δεν σβηνει ...

Φιλε doctor ναι εμενα ειναι Northy, απλα υπεθεσα πως αφου δειχνει σε μενα τι ειναι, γιατι να μη δειχνει στον Preskott:flower:

Να το δικο μου...

post-835-1416071430,7952_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 09:52]

είναι E0 stepping ή όχι???

oχι. Και μαλιστα θα σε στεναχωρησω γιατι εχεις απο τους πρωτους prescott που ηταν χαλια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.