Jump to content

Asus k8v+a64 3400 ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!! Help me!!!

kikis2002

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχουμε και λεμε..

α64 3400 + 512 ram kingston + mobo asus k8v deluxe!

Τα συναρμολόγησα μια χαρά όλα.. πάω να το βάλω μπροστά.. ανοίγει.. πέρνουν ρεύμα όλα αλλά η οθόνη μένει στο πορτοκαλί λαμπάκι κλειστη!! :(

Δοκίμασα τα πάντα 3 καρτες γραφικών.. 2 διαφορετικά κουτιά.. μνήμες.. περιφεριακά διαφορετικά.. reset στo bios με το jumper.. ΤΙΠΟΤΑ!!! Δεν κατάφερα τίποτα! Από ότι διάβασα στο manual αν δεν εμφανίζει τίποτα η οθόνη τότε απέτυχε στο test και σημένει ότι κάποιο jumper έχω βάλει λάθος! Μα δεν έχει και τίποτα ρυθμίσεις πολλές να κάνω.. σχεδον τίποτα! το asus για socketA a7n8x έχει πολύ περισσοτέρα πραγματα να ρυθμίσω!

Παιδιά please τα φώτα σας!!!!!

Μηπως η μνημη δεν ειναι συμβατη ή καμμενη?????

Σε μενα ειχε καει κ μου εμενε στο πορτοκαλι λαμπακι η οθονη...

Mηπως ειναι κατι πειραγμενο η χαλασμενο?Αφου λες πως τα δοκιμασες ολα μπορει απλα να ησουν κακοτυχος και να αγορασες χαλασμενη μητρικη(γιατι το cpu λιγο δυσκολο).

Για να βεβαιωθεις τι φταιει θα πρεπει να δοκιμασεις ξεχωριστα μητρικη,επεξεργαστη και καρτα γραφικων(εννοω με αλλα parts)

εφόσον τα αγόρασες όλα από το ίδιο μαγαζί πήγαινε τα όλα πίσω να βρουν αυτοί τι φταίει. Το πιο εύκολο πάντως είναι να δοκιμάσεις μνήμη και CPU σε άλλα μηχανήματα.

ειχα αγοράσει απο e-shop μνήμες και cpu! mobo από έναν user του ινσομνια! :(

η μνήμες είναι οκ.. τις δοκίμασα σε άλλο pc! αλλά το mobo πως να το δοκιμάσω?? :(

To mobo έχει το πρόβλημα αλλά ίσως να θέλει κάποια ρυθμιση..! Τι να πω δε ξέρω.. :(

το πράσσινο φωτάκι του ανάβει! Μόλις ανοίγω το pc μένουν ανοιχτά συνεχώς και τα δύο Ledakia πρασσινο και κοκκινο του κουτιου!! σημένει κάτι αυτό? Επίσης στον δικό μου υπολογιστη πατάς το κουμπι για να κλίσει για μερικα δευτερολεπτα και κλίνει.. σε αυτό ΟΧΙ!! :(

έβαλα ένα ζευγος ηχεία στην onboard κάρτα ήχου και έλεγε κάτι σαν "put the pair pp user" κάτι τέτοιο.. σας λέει κάτι??

Χμμμ ξανατσεκαρε μια τα τζαμπερακια ΟΛΑ ενα προς ενα...μηπως το socket ειναι καμμενο?????

Στου LAW ειχε καει η Asus A7n8X νομιζω...δεν ειμαι σιγουρος!...κ τελικα ηταν καμμενο το socket κ για αυτο δεν εβλεπε τπτ..

βάλε καλύτερα ηχεία να δεις τι λέει, επίσης βάλε το +12 molex (4pino είναι, τι τροφοδοτικό έχεις? )αν δε το έχεις βάλει είδη.

το socket πως να καεί ακριβώς? πλαστικό είναι...

Γιαννικο η ιατροδικαστικη αποφαση του LAW:p ηταν οτι το socket δεν εδινε ρευμα στο cpu...

Τουλαχιστον αυτο συνεβαινε...ολα παιρναν ρευμα εκτος απο τον επεξεργαστη...

Ετσι μου ειχε πει ο ξαδερφος...

:rolleyes:

Λοιπον παιδιά λεει "System failed cpu test" !! Στο manual γράφει οτι σε αυτο το σφάλμα..

check the cpu if properly installed

call asus technical support for assistance

αυτο το τετραπινο φισακι ποθ λέτε δε το έχω βάλει και δε ξέρω αν το τροφοδοτικό μου έχει.. είναι ΑΤΧ 350watt

Η τροφοδοσια προς τον CPU?????Εεεε μαλλον αυτο θα εννοουσε ο ξαδερφος με το οτι δεν παιρνει ρευμα...

ΥΓ:Το ειπα socket "γενικα"...εννοουσα οτι δεν παιρνει ρευμα...ατοπος ο χαρακτηρισμος...

Αρχική απάντηση από kikis2002

αυτο το τετραπινο φισακι ποθ λέτε δε το έχω βάλει και δε ξέρω αν το τροφοδοτικό μου έχει.. είναι ΑΤΧ 350watt

φίλε μου το αν δεν έχει το +12V το τροφοδοτικό σου μάλλον έχεις πρόβλημα. Checkάρε να δεις αν έχει κλειδώσει καλά ο μοχλός και αν έχει πατήσει καλά η HSF, αν ναι τότε δε bootάρει μάλλον χωρίς το +12V αλλά και να bootάρε δε θα μπορούσες ούτε Win να βάλεις χωρίς αυτό οπότε κοίτα αν όντως το έχει το PSU το καλώδιο αυτό και βάλτο.
Αρχική απάντηση από kikis2002

παιδια thanks λύθηκε το πρόβλημα :) το τετράπηνο έλειπε..

Αχ αυτές οι απροσεξίες...

Τέλος καλό όλα καλά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.