karakokas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 Εχει δοκιμασει κανεις το καινουριο beta bios (1007.01)για την K8N-E deluxe??υποτιθεται οτι περιλαμβανει CPU-Lock Free technology.Με το 1006.08 που εχω παντως ο πολλαπλασιαστης παει μεχρι 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 πικραμενη ιστορια τα βιος της Ασους.............Καλο ειναι να βαζεις μονο τις τελικες εκδοσεις και οχι τις δοκιμαστικες.την ειχα αυτη τη μητρικη και μολις εβαλα μια δοκιμαστικη εκδοση χαλασε η σταθεροτητα μου στις μνημες κατα 10μεγακυκλους (σαν πολυ ελληνιστι δεν γραφω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Δεκέμβριος 8, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Θα ηθελε μηπως κανεις να δοκιμασει και να μας πει τι θα γινει:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Δεκέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 μην βαλεις το 1007.01...κανει μαμακιουλες...αν θες δοκιμασε το νεο beta 1007.05...εγω το εβαλα και ειναι μια χαρα παρ'οτι δεν βλεπω καμια εμφανη διαφορα με τα προηγουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.