Shadow KnighT Οκτώβριος 25, 2014 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Για να δεις τα drop πρέπει να κάνεις sign up, ένα email θέλει μόνο. Το code (mx green) ήταν $140 + $27 μεταφορικά, δηλαδή 131€ περίπου και στα δύο drop που πήρα. Από το wasd keyboards είναι $170 (mx greens) + $50 μεταφορικά, οπότε είναι καλή διαφορά. Δεν πλήρωσα τελωνείο την πρώτη φορά, το δεύτερο ακόμα έρχεται. Αυτά είναι για Ιρλανδία πάντως, για Ελλάδα δεν ξέρω.Έχω κάνει sign in, αλλά δεν δείχνει τιμές για αυτά που έχουν κλείσει. Θα περιμένω να ανοίξει πάλι αυτό για τα clear και βλέπουμε τότε. Θενξ για τις τιμές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 25, 2014 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Γι αυτά που έχουν κλείσει δεν δείχνει. Δεύτερο ζευγάρι ακουστικά παραγγειλα και περιμένω..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 25, 2014 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2014 Είναι που δεν τα ηθελες Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 26, 2014 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Δεν ήθελα να πάρω τρίτο ζευγάρι ακουστικά μέσα σε ένα μήνα ρε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Οκτώβριος 27, 2014 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Πήρα ετούτα χθες.Πρώτη μου αγορά από κει.Θα επανέλθω μόλις παραλάβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 28, 2014 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Πήρα ετούτα χθες.Πρώτη μου αγορά από κει. Θα επανέλθω μόλις παραλάβω. Καταπληκτική επιλογή! Τα πήρα και εγώ! Τι χρώμα; Εγώ διάφανα!!! Μόνο ο [MENTION=9888]Papakitou[/MENTION] δεν τα πήρε!!!! (Αντώνη στα πουλάω 100€ τώρα!!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 28, 2014 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Φιλε ηταν να τα παρω, αλλα το ξεχασα και δεν προλαβα.Δεν πειραζει θα ξαναμπουνε δεν βαριεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Οκτώβριος 29, 2014 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Καταπληκτική επιλογή!Τα πήρα και εγώ! Τι χρώμα; Εγώ διάφανα!!! Μόνο ο [MENTION=9888]Papakitou[/MENTION] δεν τα πήρε!!!! (Αντώνη στα πουλάω 100€ τώρα!!!! ) Μαύρα... (κι άραχλα) Δε τα πουλάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 29, 2014 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Μαύρα... (κι άραχλα) Δε τα πουλάω Στον παπακιτου έλεγα ότι τα πουλάω!!! Μεγεια Γιώργο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 29, 2014 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Ελα παιδια ενας απο τους δυο ξηλωθειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 23, 2014 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Μαύρα... (κι άραχλα) Δε τα πουλάω Γιώργο σου ήρθαν; εμένα ναι και τα περιμένω γιατί από λάθος τα έστειλα Αθήνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Νοέμβριος 24, 2014 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2014 Έχει ξανανοίξει το drop για το code και σιγοψήνομαι...Πιο πολύ φοβάμαι το τελωνείο για να είμαι ειλικρινής παρά το site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 28, 2014 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Οτιδήποτε χαμηλής αξίας και συνήθως μικρού μεγέθους δεν ανοίγεται. Δέκα αγορές έχω κάνει με μεγαλύτερη αξία τα 130$ και δεν έχει σταματήσει τίποτα, επιπλέον έχουν έρθει όλα μέχρι 2 βδομάδες Μαξ από την ημερομηνία αποστολής. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Νοέμβριος 28, 2014 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Κάποιος είχε βάλει το φούρνο στο δυνατό και έχω ψηθεί...θα πάρω το ρίσκο και βλέπουμε, αλλιώς θα κυνηγάω τον προλαλήσαντα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 28, 2014 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Καλύτερα δεν είναι να έχουμε ξεχωριστά threads για κάθε προσφορά; Θα γίνει δύσκολο να το ακολουθούμε το thread. Anyway, τα AKG 7XX τα παράγγειλα μέσω forwarding mail service από αμέρικα.. θα δούμε τι θα γίνει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Νοέμβριος 28, 2014 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Πήρα ετούτα χθες.Πρώτη μου αγορά από κει.Θα επανέλθω μόλις παραλάβω.Παρέλαβα προχθές και δεν τάβγαλα απ' τ' αυτιά μου.Πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα, καλύτερα απ' τα piston, αν και τα τελευταία είναι hands free, οπότε περισσότερο χρηστικά. Θέλω βέβαια να πάρω κι έναν ενισχυτή για να τ' ακούσω όπως τους αρμόζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 29, 2014 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Παρέλαβα προχθές και δεν τάβγαλα απ' τ' αυτιά μου. Πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα, καλύτερα απ' τα piston, αν και τα τελευταία είναι hands free, οπότε περισσότερο χρηστικά. Θέλω βέβαια να πάρω κι έναν ενισχυτή για να τ' ακούσω όπως τους αρμόζει. Τσέκαρε τον NX1 στα λεφτά που ζητάει παίζει μπάλα μόνος του.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Δεκέμβριος 31, 2014 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Παρέλαβα το code keyboard σήμερα απ'το ταχυδρομείο, όλα οκ, τελωνείο γιοκ! Χρόνος παράδοσης κάτι λιγότερο από 3 εβδομάδες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts