Jump to content

Massdrop

salde

Recommended Posts

Καλησπερα, εγω και ο [MENTION=10518]panos444[/MENTION]

ψωνιζουμε πολυ συχνα απο κει

Τι χρειαζεσαι;

για πληκτρολόγιο κοιτούσα αλλά η ερώτηση ήταν γενική, κατά πόσον είναι αξιόπιστο κλπ.

Έχω πάρει ένα code keyboard, μερικά grifiti wrist pads και έχω ένα ακόμα code που περιμένω από το τελευταίο drop. Μέχρι τώρα άψογοι.

Εννοείται πως είναι άψογοι. Καταρχήν υπάρχουν ντροπς που στην συνομιλία μιλάνε οι κατασκευαστές. Ορισμένα τα στέλνουν κατευθείαν κιόλας οι κατασκευαστές. Περιμένω τα ostry kc06a και αν δεν δεήσει ο [MENTION=9888]Papakitou[/MENTION] να πάρει τα TTPod θα αναγκαστω να τα πάρω!!! 600 άτομα ήδη σε αυτήν την μείωση.

Δεν εχει θεμα με τελωνειο; προσωπικα περιμενω το αναλογο της Ε.Ε.

Δεν εχω παρει κατι πανακριβο και ογκωδες ακομα για να σου απαντησω. αλλα ο Πανος ειχε παρει απο κει το odac, χωρις προβλημα

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα code keyboard, θα ήθελα να ξέρω αν είχε κανείς θέμα με το τελωνείο ή πέρασαν τα πράγματα έτσι.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα code keyboard, θα ήθελα να ξέρω αν είχε κανείς θέμα με το τελωνείο ή πέρασαν τα πράγματα έτσι.

Μια και το συζητάμε, πόσο έχει το code? Υπάρχει τρόπος να δεις τα drops χωρίς να γραφτείς? Εκ πρώτης όψης δεν βρήκα.

Μια και το συζητάμε, πόσο έχει το code? Υπάρχει τρόπος να δεις τα drops χωρίς να γραφτείς? Εκ πρώτης όψης δεν βρήκα.

Ούτε εγώ είδα κάτι, αν μπορει ο [MENTION=35]chroma[/MENTION] να μας διαφωτίσει, that'd be great!

παιδιά, το drop για το code έχει λήξει! :-(

Μπορείς να κάνεις request για να ξανανοίξει, στο drop για τα clear έχουν ήδη κάνει req 170 άτομα.

Ούτε εγώ είδα κάτι, αν μπορει ο [MENTION=35]chroma[/MENTION] να μας διαφωτίσει, that'd be great!

Για να δεις τα drop πρέπει να κάνεις sign up, ένα email θέλει μόνο. Το code (mx green) ήταν $140 + $27 μεταφορικά, δηλαδή 131€ περίπου και στα δύο drop που πήρα. Από το wasd keyboards είναι $170 (mx greens) + $50 μεταφορικά, οπότε είναι καλή διαφορά. Δεν πλήρωσα τελωνείο την πρώτη φορά, το δεύτερο ακόμα έρχεται. Αυτά είναι για Ιρλανδία πάντως, για Ελλάδα δεν ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.