akis_aou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2014 καλησπερα σε ολους και καλος σας βρικα.οπος καταλαβατε πιστευω και απο των τιτλο εχω θεματακι.καταρχας θελω να αναφερω τα spec του pc για να εχετε μια ιδεα.case-corsair spec 01(σε σχεση με τα hardware να ειναι μικρουλη και σκοπευω να το αλαξω συντομα)mobo-asus crosshair v formula-zcpu-amd fx-8350gpu-asus amd r9 270x 4gb directCU II TOPram-8gb G.skill trident 2400MHz(2x4gb)psu-coolermaster gm750 semi modulcooling system-corsair h80iτα πραγματα εχουν ως εξης...το pc το εστισα μονος μου.τα πραγματα αγοραστικαν ολα καινουργια(παει ενας μινας και κατι απο την αγορα) και τοποθετηθηκαν ολα μαζι.καταρχας να αναφερω της θερμοκαριες που βλεπω.με χαλαρο σερφαρισμα σε facebook-youtube και καμια δυο σελιδες ακομα ανιχτες βλεπω την cpu να παιζει στους 40 με 45 βαθμους και στα ιδια πλεσια και η gpu.τωρα οταν παιζω καποιο game βλεπω απο 45 εως 55 στην cpu και 50 εως 75 το ανωτερο που εχω δει στην gpu με το pc να ειναι ολη την μερα ανοιχτο και παιζοντας αρκετα.σημερα μου εκανε το εξης.ενω επεζα(και game οχι βαρι για τα δεδομενα του pc μου)κρασαρε και μου εβγαλε την γνωστη μας blue screen...παρατιρισα οταν ειδα την μπλε οθονη να αναβει το led της μιτρικης με την ονομασια "led vga"τι μπορω να κοιταξω παιδες?μπορειτε να με προσανατολισετε?ευχαριστω εκ των προτερων!!!
CoOliO1987 Νοέμβριος 1, 2014 #2 Νοέμβριος 1, 2014 Το ενδεχόμενο να είναι κάποια μνήμη?Δοκίμασες memtest?
cocous Νοέμβριος 1, 2014 #3 Νοέμβριος 1, 2014 Μια παρομοια περιπτωση που εχω ακουσει αν και κουφο εβγαζε το led της vga και εφταιγε το dvd. Απλα αποσυνδεσε το και δοκίμασε. Κουλο μεν αλλα ποτε δεν ξερεις.
gdp77 Νοέμβριος 2, 2014 #4 Νοέμβριος 2, 2014 Συγγνώμη, για ένα μοναδικό bsod μιλάμε; Αυτό δε συνιστά απαραίτητα πρόβλημα! Άλλο αν επαναλαμβάνεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.