xtrmsnpr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2014 Παιδιά καλησπέρα, μόλις έγινα κάτοχος του Samsung 850 256gb.προσπαθώ όμως να τον εγκαταστήσω στο PC δίχως επιτυχία.. Γυρναω την επιλογή σε achi.. Κανω reboot.Όμως δεν φαίνεται να αναγνωρίζεται ο ssd ..απο την GA-Z68AP-D3 .οπότε και δεν μπορώ να τον ορισω σαν αρχικό δίσκος να bootαρει το PC ή να μπορέσω να κάνω install τα windows...και όπως είναι λογικό προχωράει το boot και φτάνει λίγο πριν τα Windows και κανει reboot το PC..Επανω έχω μόνο τον black caviar 1tb στο sata3_1 και στο sata3_0 έβαλα τον ssd,όπου πριν ηταν ο WD.Δεν έχω αλλες sata3 συσκευές.. Αυτές οι δύο είναι,δεν υποστηρίζει και πάνω απο δυο sata3 η μητρική..Δεν θέλω να κάνω migrate τα αρχεία. Θέλω fresh installation..Τί κάνω λάθος??Διάβασα και αυτον τον οδηγό, αλλά δείχνει με το migration tool https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=iEpJVLHHMIP8ygO-5YFg&url=http://www.samsung.com/hu/business-images/resource/case-study/2014/01/Self-Install_Photo_Guide-Samsung_SSD_Desktop-0.pdf&ved=0CCMQFjAC&usg=AFQjCNHQ9qURiMIfUyj9X3cKDAS3itO2oA&sig2=_J2sicrzJevdLxw10eG6bg Μήπως να βγάλω τελείως τον μηχανικό να κάνω φορματ και μετα να τον περάσω πάνω?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Να πω την αληθεια εγω παντα κανω format μονο με τον ssd στο μηχανημα για να μην γραψει τιποτα στους αλλους δισκους και αμα τους βγαλω μετα να θελει το mbr φτιαξιμο. Ανεξαρτητως αυτου ομως θα επρεπε να στον δειχνει κανονικα τον ssd στην λιστα. Αν οχι βαλε τον σε ενα αλλο λειτουργικο ως εξωτερικο η εσωτερικο και καντον format μηπως ξεκολλησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrmsnpr Οκτώβριος 23, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Δεν κατάλαβα τι μου ειπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrmsnpr Οκτώβριος 23, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιον δισκο λες,τι λειτουργικό λες? Αν bootαρω με τον μηχανικό όχι σε achi μπορω να μπω σε windows.. Τον ssd δεν τον βλεπει όμως και παλι(θα έπρεπε να τον δείχνει?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 23, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Μπες με τον μηχανικο και να εχεις τον ssd πανω. Μπες στο disk management και φτιαξε ενα partition στον ssd και κανε format. Μετα ξαναδοκιμασε setup windows μονο με τον ssd. Αν δεν στον δει στο πρωτο βημα οταν μπεις με τον μηχανικο τοτε εχει θεμα ο ssd μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrmsnpr Οκτώβριος 23, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Απο windows δεν βλέπει τον ssd...άλλαξα τα καλώδια και απο bios βλέπω το DVD ROM και τον ssd και δεν βλέπω τον μηχανικό τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrmsnpr Οκτώβριος 23, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Edit.Αλλαξα τα καλώδια, έχω πάρει δυο sata3 καλώδια, το ένα το άφησα στον σκληρό κ το άλλο στο DVD ROM και έβαλα στον μηχανικό πανω το sata μαλλον1 απο το dvd και τώρα τα βλέπει όλα το bios..Θα δοκιμασω τώρα και με τα δυο sata3 καλώδια στους δίσκους..(Παιζει ρολο που λένε sata3 τα καλώδια? Ίδια δεν είναι όλα τα sata?ή όντως αλλάζει κ το bandwidth τους..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrmsnpr Οκτώβριος 24, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 Edit no2Όλα εντάξει, ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω.. Έβαλα πάλι τα νέα sata3 καλώδια, και όλα εντάξει. Έγινε και το φορμάτ, και κάνω και τον μηχανικό μέσα από τα windows..Noob me?δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω ..Να μην έβαλα τα καλώδια ή να τα κουνησα?Πιστεύω μπορεί να κλειδωθεί ή να διαφραφτει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.