icy20 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2014 Λοιπον πειτε μου γνωμη γιατι θα τρελαθω... Το pc μου ειναι :MSI z87-g45 gamingi5 4670k4x4gb kinston hyperx 1600 blugtx970 g1 gigabytesamsung 850 pro 256gbHdd 1TB + 640gbPSU silverstone decathlon 850WΑκουστε.Πριν μια εβδομαδα αλλαξα τον 840 pro που ειχα σε αυτο το μηχανημα με τον 850 και αποφασισα να κανω ενα format.Το pc τοτε το ειχα κλοκαρισμενο στα 4.2 σταθερα.Κανω την βλακεια και περναω windows 8, οντας overclocked.Το εχω ξανακανει βεβαια αλλα ας συνεχισουμε.Περναω οκ βαζω μερικα προγραμματα και τοτε αρχισαμε τα περιεργα. Κολλαγε το pc ολοσχερως επρεπε να το κανω επανεκκινηση κτλ. Μετα μου εβγαζε οτι κρασαραν τα windows και κανε repair κτλ...Καλα λεω περναω 8.1 που ειχα επισης. Ακομα overclocked.Περναω ολα καλα βαζω drivers κτλ, κανω επανεκκινησεις και σε καποια στιγμη μετα το post βλεπω μαυρη οθονη και το λαμπακι του δισκου αναμενο χωρις να σβηνει. Παταω power σβηνει αμεσως το μηχανημα.Λεω κατι δεν παει καλα. Ποστ, παλι το μηνυμα οτι θελει repair. Το κανω μπαινει μετα.Κανω επανεκκινηση, μου βγαζει select boot device. Παταω f11 διαλεγω οκ μπαινει. Κανω διαφορα κανω επανεκκινηση παλι τα ιδια. Α λεω θα το σπασω.Κανω clear cmos, βαζω τα παντα στοκ εκτος απο τις μνημες που τις εχω με XMP.Το δουλευω 1-2 μερες ολα καλα.Σημερα βαζω πανω την 970 παω να περασω ενα προγραμμα για να ελεγχω την καρτα, στο reboot νατα μας παλι μαυρη οθονη...(Να πω οτι αυτη τη μαυρη οθονη μου την ειχε βγαλει και παλιοτερα με την 840 pro 2-3 φορες αλλα μετα το εκλεινα το ξαναναβα και δουλευε παντα)Καλα λεω θα κανω και 3η φορα format αυτη τη φορα ολα στοκ.Το κανω ολα καλα περναω προγραμματα κτλ, κανω update windows, κανω επανεκκινηση, παλι μαυρη οθονη μετα το ποστ, κλεινω, ανοιγω μπαινει windows... Τωρα του εχω βαλει να τρεχει memtest (αντε τωρα να βγαλω ακρη ποσες ωρες θελει με 16gb RAM να τρεξει για να ειμαι σιγουρος) εχετε καμμια ιδεα η να το βαψω μπλε και να το ετοιμασω για θαλασσα?
sebastian Οκτώβριος 23, 2014 #2 Οκτώβριος 23, 2014 Φερε από εδώ την G1 να δουμε τι ψαρια πιανει βρε! Τα αλλα στο καδο Σου ειπα αγορίνα να παρεις SSD από ην A-M-D! Αλλα εσυ δεν ακουγες
icy20 Οκτώβριος 23, 2014 Author #3 Οκτώβριος 23, 2014 Φερε από εδώ την G1 να δουμε τι ψαρια πιανει βρε! Τα αλλα στο καδο Σου ειπα αγορίνα να παρεις SSD από ην A-M-D! Αλλα εσυ δεν ακουγες Παιζεις με τον πονο μου ε? PS Btw γιατι μου αλλαξατε τον τιτλο? Ο αλλος ηταν πιο πιασαρικος. Επισης δεν ειμαι σιγουρος οτι φταιει οτι εκανα αλλαγη ssd γιατι εγραψα παραπανω οτι μου το ειχε ξανακανει αυτο με τις μαυρες οθονες και παλιοτερα απλα το εκανε μια περιοδο 2-3 φορες και μετα ποτε ξανα...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2014 #4 Οκτώβριος 23, 2014 αγορινα , πριν τα windows 8 , ειχες παλι τα ιδια ; η win 7 ?
sebastian Οκτώβριος 23, 2014 #5 Οκτώβριος 23, 2014 Παιζεις με τον πονο μου ε? PS Btw γιατι μου αλλαξατε τον τιτλο? Ο αλλος ηταν πιο πιασαρικος. Επισης δεν ειμαι σιγουρος οτι φταιει οτι εκανα αλλαγη ssd γιατι εγραψα παραπανω οτι μου το ειχε ξανακανει αυτο με τις μαυρες οθονες και παλιοτερα απλα το εκανε μια περιοδο 2-3 φορες και μετα ποτε ξανα... περα απο την πλακα εγω ειχα πολλα προβληματα με μπλε οθονες ασχετες με το magician της samsung...
icy20 Οκτώβριος 23, 2014 Author #6 Οκτώβριος 23, 2014 8 ειχα πριν με update σε 8.1 ... Το magician δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο καθως δεν φορτωνει καν το λειτουργικο. Μπλε οθονες δεν ειχα. Μονο με τον παλιο ssd που ειχα 2 φορες στο ασχετο παιζοντας diablo 3 μεσα σε ενα χρονο...
DOOM_NX Οκτώβριος 24, 2014 #7 Οκτώβριος 24, 2014 Κάνε την εγκατάσταση σε ένα partition του HDD σου να δεις αν τρώει παρόμοια κολλήματα για να επικεντρωθούμε στον SSD αν είναι.
icy20 Οκτώβριος 24, 2014 Author #8 Οκτώβριος 24, 2014 Παιζει να βρηκα τι ειναι. Ειναι λιγο αναπηρια (θα σιγουρευτω τις επομενες μερες). Εχω το Corsair 800D το οποιο εχει ενα hot swap bay μπροστα που ολοι οι σκληροι καταληγουν σε μια πλακετα μεσα στο κουτι. Δοκιμασα σημερα να ξηλωσω αυτο το πραγμα και να συνδεονται ολοι οι δισκοι απευθειας στη μητρικη. Μεχρι τωρα δουλευει οπως θα επρεπε αλλα ας το δω 2-3 μερες ακομα να σιγουρευτω... ΥΓ Οι μνημες με 24 ωρες run δεν εβγαλαν τιποτα. Αλλωστε δεν πιστευα οτι ηταν οι μνημες...ΥΓ Εβαλα και τα windows σε εναν σκληρο (τον οποιο τον ειχα σε ενα 3.5" front tray) και απο εκει πηρα την ιδεα οτι ισως φταιει η πλακετα που ειναι ολα πανω καθως αυτο ηταν μονο του εκτος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.