SSJ5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 Ίσως να μην είναι εδώ το κατάλληλο μέρος για το post αλλά δεν ξέρω που αλλού να το στείλω.Θέλω να ασχολειθώ με τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, να μάθω για αντιστάσεις, πυκνωτές κλπ.Τώρα θα μου πείτε: "Και τί μας το λες;"Σας το λέω γιατί έχω δει διάφορα how-to να έχουν σχέση με κυκλώματα και τέτοια και υποθέτω πως θα έχετε κάποια καλά site που να γράφουν γι' αυτά
Dj Netrino Δεκέμβριος 8, 2004 #2 Δεκέμβριος 8, 2004 Καλώς ήρθες φίλε! Τωρα για να μάθεις σχετικά με τον κλάδο της ηλεκτρονικής δε νομίζω να σε βοιθήσει πολύ καπιο Site.. Ρώτα και μένα...:...: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις σε κάποια σχολή και να ασχοληθείς με αυτό! Όπως κάνω και εγώ.
aristos87 Δεκέμβριος 8, 2004 #3 Δεκέμβριος 8, 2004 Πήγαινε σε κανά ΤΕΙ ηλεκτρονικής και πάρε σημειώσεις :p Πάντως απο θέμα προγραμμάτων δούλεψε multisim,TINA,και max Plus II
Dj Netrino Δεκέμβριος 8, 2004 #4 Δεκέμβριος 8, 2004 Ελα να σου δώσω εγώ σημηώσεις! Και το orcad είναι απο τα καλύτερα!
kagelar34 Δεκέμβριος 8, 2004 #6 Δεκέμβριος 8, 2004 http://www.electronics-lab.com/index.htmlπα΄ρε και αυτό
Dj Netrino Δεκέμβριος 8, 2004 #7 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 [Σήμερα, στις 18:43] http://www.electronics-lab.com/index.htmlπα΄ρε και αυτό Πολυ καλό το site αλλα δε νομίζω να τον βοηθήσει χωρίς να μάθει τα βασικά! Πόσο για κατασκευές...!Αν θέλει να πάρει κάποια ιδέα ας αρχίσει να αγοράζει κανα βιβλίο...
kagelar34 Δεκέμβριος 8, 2004 #8 Δεκέμβριος 8, 2004 λοιπόν οκ για αρχή καλό βιβλίο αυτό που έκανα και εγώ των SEDRA kai SMITH μικροηλεκτρονικά κυκλώματα εκδόσεις Παπασωτήρης για πιο αρχή φυσική τεχολογικής-θετικής κατεύθυνσης, (αν δεν την άλλαξαν από τότε) το 3 κεφάλαιο.Νετρινο εσύ δεν μου έδειχνες φώτο από uv fans πριν μας χακέψουν?Aν θυμάμαι καλά πήγα και εγώ και πήρα αυτά της akasa
Dj Netrino Δεκέμβριος 8, 2004 #9 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 [Σήμερα, στις 18:58] λοιπόν οκ για αρχή καλό βιβλίο αυτό που έκανα και εγώ των SEDRA kai SMITH μικροηλεκτρονικά κυκλώματα εκδόσεις Παπασωτήρης για πιο αρχή φυσική τεχολογικής-θετικής κατεύθυνσης, (αν δεν την άλλαξαν από τότε) το 3 κεφάλαιο.Νετρινο εσύ δεν μου έδειχνες φώτο από uv fans πριν μας χακέψουν?Aν θυμάμαι καλά πήγα και εγώ και πήρα αυτά της akasa ΌΧΙ! Με μπέρδεψες!!!!!!!Ο ’λλος λεγόταν Netrinio αν θυμάμαι καλά!Τα βιβλία των sadra smith που πρωτήνεις είναι απο τα καλυτερα για την εισαγωγή στα ηλεκτρονικά...Είναι δύο τόμοι, τους διδάσκουν στα περισσότερα πανεμιστίμια του κόσμου, εννοείται και στην ΕΛΛΑΔΑ! Αυτά κάνουμε τώρα...
kostas578 Δεκέμβριος 8, 2004 #10 Δεκέμβριος 8, 2004 Αν θες να αρχεισεις απο το μηδεν ριξε μια ματια στο Ηλέκτρικα Κυκλώματα Τομος Ι , του Ν.Μαργαρη , εκδόσεις Τζιόλα. Αρχιζει απο τους νόμους Kirchhoff, στοιχεια δύο ακροδεκτών, ανάλυση κυκλωμάτων στο πεδίο της συχνότητας και συνεχίζει με ανάλυση στο πεδίο της συχνότητας, τετράπολα , ισχύ , και σειρές Fourier. Ηλεκρονικά δεν περιέχει , αλλά θα σου δώσει μια καλή βάση στα ηλεκτρικά κυκλώματα.
Dj Netrino Δεκέμβριος 8, 2004 #11 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 [Σήμερα, στις 19:51] Αν θες να αρχεισεις απο το μηδεν ριξε μια ματια στο Ηλέκτρικα Κυκλώματα Τομος Ι , του Ν.Μαργαρη , εκδόσεις Τζιόλα. Αρχιζει απο τους νόμους Kirchhoff, στοιχεια δύο ακροδεκτών, ανάλυση κυκλωμάτων στο πεδίο της συχνότητας και συνεχίζει με ανάλυση στο πεδίο της συχνότητας, τετράπολα , ισχύ , και σειρές Fourier. Ηλεκρονικά δεν περιέχει , αλλά θα σου δώσει μια καλή βάση στα ηλεκτρικά κυκλώματα. Τον έβαλες στα δύσκολα... ’λλο ένα καλό βιβλίο για πρωτάρηδες είναι και το Βασική Ηλεκτρονική του Malvino εκδώσεις Τζιόλα.
soki Δεκέμβριος 8, 2004 #12 Δεκέμβριος 8, 2004 http://www.howstuffworks.com/ εκει μπορεις να μαθεις τα παντα.
kostas578 Δεκέμβριος 9, 2004 #13 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Dj Netrino’λλο ένα καλό βιβλίο για πρωτάρηδες είναι και το Βασική Ηλεκτρονική του Malvino εκδώσεις Τζιόλα. Επίσης πολύ καλό , και ίσως έτσι φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου , μιας και καταπιάνεται κατευθείαν με θέματα ηλεκτρονικής, αν βέβαια δεν τρομάξεις από τον όγκο (και την τιμή ) του
kagelar34 Δεκέμβριος 9, 2004 #14 Δεκέμβριος 9, 2004 Dj Netrino κάνεις και ORCAD?σε ποιά σχολή είσαι ?ασχολείσαι και με VLSI?
aristos87 Δεκέμβριος 9, 2004 #15 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 λοιπόν οκ για αρχή καλό βιβλίο αυτό που έκανα και εγώ των SEDRA kai SMITH μικροηλεκτρονικά κυκλώματα εκδόσεις Παπασωτήρης Προσωπικά πολύ πιο εύκολα καταλαβαίνω δαιβάζωντας απο τις σημειώσεις εργαστιρίου του τεί απ'οτι το sedra & smith.
Dj Netrino Δεκέμβριος 9, 2004 #16 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 [Σήμερα, στις 03:59] Dj Netrino κάνεις και ORCAD?σε ποιά σχολή είσαι ?ασχολείσαι και με VLSI? Ηλεκτρονικής ΤΕΙ Πειραιά!Το orcad θα το κάνουμε στο ΄Δ εξάμηνο... εγώ είμαι στο ΄Β τώρα...
kallileo Δεκέμβριος 9, 2004 #17 Δεκέμβριος 9, 2004 Δες λιγο αυτο www.hlektronika.grΕχει και θεωρια για αρχαριους.
kokoumo Δεκέμβριος 9, 2004 #18 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Dj Netrino [Χθες, στις 20:54] Τον έβαλες στα δύσκολα... ’λλο ένα καλό βιβλίο για πρωτάρηδες είναι και το Βασική Ηλεκτρονική του Malvino εκδώσεις Τζιόλα. :T: Παρα πολύ καλό βιβλίο :T: Με αυτό έμαθα ηλεκτρονική στο πολυτεχνείο
SSJ5 Δεκέμβριος 9, 2004 Author #19 Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Δες λιγο αυτο www.hlektronika.grΕχει και θεωρια για αρχαριους. Η επιλογή Θεωρία δεν είναι ενεργοποιημένη, κανένα άλλο site;
jpavly Μάρτιος 6, 2009 #20 Μάρτιος 6, 2009 Το ξέθαμα του αιώνα, βρήκα μπροστά μου αυτό: PCB Artist Free http://www.4pcb.com/index.php?load=content&page_id=46 Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.