Jump to content

Μια ωραία συζήτηση

red alert

Recommended Posts

Ρε πεδία τι γίνετε τον τελευταίο καιρό .H amd μας έχει τρελάνει με πους επεξεργαστές πόλη δύναμη .αλλά το άτιμο το αλλά τι γίνετε μέσα σε ένα χρόνο έχει αλλάζει δυο σοκετ 754 939 γιατί αυτό μας είσαι συνιθισει σε ένα μαδερβορτ που το κράταγες δυο χρόνια και

Έπαιρνε όλους τους μεταγενέστερους επεξεργαστές .και σε τιμές τον 140Ε τώρα 200 240 300.Τώρα σε αναγκάσει να αναβαθμίσεις συνεχεία .και κάποιος μου είπε πως το 754 θα σταματήσει και θα κράτηση μόνο το 939 ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ? .Δηλαδή λεφτά να έχουμε να δίνουμε .καλά εγώ έχω ένα 2600 XP και μια 7500 ATΙ και παίζω άνετα αρκετά παιχνίδια σε χαμηλές αναλύσεις. Αλά βλέπω κάποιους που έχουν τον 3200 a64 (745)και πανε σε 3500 a64(939) δηλαδή η διάτορα είναι τόσο μεγάλοι . Και δεν είναι μόνο ο επεξεργασθείς είναι όλα . τώρα σε όλα αυτά τι έχετε να πείτε και εσείς

όλα είναι μέρος του παιχνιδιού το οποίο μόνο στόχο έχει την αύξηση των κερδών των εταιρίων

αναφορικά με το θέμα των συνεχών αναβαθμίσεων (πχ 3200 - 3500), προφανώς η διαφορά των επιδόσεων είναι μικρή και η σχέση τιμής προς απόδοσης πολύ χαμηλή, αλλά απλά όσοι το κάνουν το κάνουν κυρίως γιατί αυτό είναι το hobby τους, το μεράκι τους κλπ (όπως οι περισσότεροι στο forum)

Αρχική απάντηση από red alert [Χθες, στις 17:33]

Ρε πεδία άρχουν πολλά hobby που δεν είναι τόσο πολυέξοδα

Αν κρίνω απο το avatar σου υπάρχουν και άλλα που είναι πολυέξοδα.:banging:

post-1803-1416071414,311_thumb.jpg

ειδη εχουμε περασει τον χρονο κατα πολυ στο 754 και ακομα ζει. δεν προκειτε να πεθανει το 754. αυτα τα ακουο συνεχια απο τοτε που βγηκε το 754 οτι δεν εχει μελον. αλλα εχει. αλλα οπως και να το κανουμε το 939 ειναι πολυ καλυτερο. οταν πεση απο την τραγικη τιμη του ο 3700+ θα ειναι παλη πολυ καλη προτασει ο 754

Αρχική απάντηση από zyx

ειδη εχουμε περασει τον χρονο κατα πολυ στο 754 και ακομα ζει. δεν προκειτε να πεθανει το 754. αυτα τα ακουο συνεχια απο τοτε που βγηκε το 754 οτι δεν εχει μελον. αλλα εχει. αλλα οπως και να το κανουμε το 939 ειναι πολυ καλυτερο. οταν πεση απο την τραγικη τιμη του ο 3700+ θα ειναι παλη πολυ καλη προτασει ο 754

Το 754 ενοείτε οτί δεν θα πεθάνει. Ακόμα και τώρα από οικονομική αποψη μπορείς να πάρεις το DFI(φθηνό και μ@μ@αει) με ένα Α64/2800 και σου βγένει τζαμπα!

Ο 3700+ με 1ΜΒ L2 σύγουρα είναι πολύ δυνατος αλλά ακόμα "τσούζει", η τιμή θα πέσει πηστεύω λίγο πρην την εμφάνιση μοντέλων όπως 4200+ για 939!

Το "πρόβλημα" με το 754 είναι ότι δεν έχω δει καινούριους Α64, οπότε η ποιο λογική εξίγηση είναι η μελλοντική χρήση του για Sempron...

Το 754 ειδικά αν είναι συνδιασμένω με Clawhammer σύγουρα δεν το αλλάζεις τώρα για 939, αλλά αν πάρεις καινούριο σύστημα δεν νωμίζω να πας σε 754.

Αρχική απάντηση από zyx

εγω παντος ακομα και τωρα αν επερνα παλι 754 και dfi θα επερνα. βεβεα θα εκανα υπομονη για την 939 dfi. αλλα αν επερνα σημερα θα επερνα 754 dfi και εναν 3400+

Αχχχ αυτη η DFI... περιμένω για το 939 και περιμένω και περιμένω και περιμένω...

ΑΝ εύρησκα claw θα σκευτόμουν για 754 αλλά το μόνο με 1MB L2 που βρήσκω είναι ο 3700+(400ευρώ!).

ας ειναι οσο καλη και το ποσο μεγαλη διαφορα εχει απο καθε αλλη μητρικη και ας αργηση οσο θελει

εχω πιασει 3 διαφορετικες 754 και βλεπω τι γινετε. εχω στα χερια μου την 3 που πηρα εδω και μια βδομαδα στην δουλεια και εκανα το λαθος επειδη δεν εβρισκα λογο σαβατου την dfi. και βλεπω τι γινετε. αλλα δεν θελω να ανοιξω καμια συζητηση γιατι οταν λεγαμε καποια πραγματα για μερικες εταιριες καποιοι παρεξιγιονταν. οταν η μητρικη δεν μπορει να παιξει 1dimm με 1t ουτε ντιφολτ τι να πεις για δαυτην:TD:

Zyx απο τους λίγους που πάνε τις dfi....απο τότε με το nf2 της έχουν κρατήσει μανιάτικο..

Προσωπικά μιάς και εμένα έχει δουλέψει αρκετά καλά( να ξέρεις να την δουλέψεις όμως έτσι)

την πάω.παρόλες τις παραξενιές της...το νφ3 που έβγαλε είναι πιο καλό λόγικά και χωρίς αυτά τα προβλήματα.Πάντως έχουν δυνατότητες τα mobos της...

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:13]

Με βλέπω να πηγένω 939 με καμια "άκυρη" και να την αλλάζω αργότερα με την DFI...:drool:

Τόσο πολύ βιάζεσαι εσύ?Περίμενε μετά τα Χmas ...θα περάσουν γρήγορα αι οι τιμές θα έχουν πέσει θα έχει βγεί και το νφ4

Αρχική απάντηση από NoDsl

Zyx απο τους λίγους που πάνε τις dfi....απο τότε με το nf2 της έχουν κρατήσει μανιάτικο..

Προσωπικά μιάς και εμένα έχει δουλέψει αρκετά καλά( να ξέρεις να την δουλέψεις όμως έτσι)

την πάω.παρόλες τις παραξενιές της...το νφ3 που έβγαλε είναι πιο καλό λόγικά και χωρίς αυτά τα προβλήματα.Πάντως έχουν δυνατότητες τα mobos της...

εμανα παντος και η nf2 που εχω μετα τελευταια βιος εχουν χαθη οτι προβηματα υπηρχαν. ηταν θεμα βιος τελικα ολοι η ταλαιπωρια. και παλι στο nf2 ηταν η καλυτερη μητρικη. απλα κατσαν πολλα ελατοματικα. στο nf3 ειναι η αποθεοση τις μητρικης. και δεν το λεω ετσι επειδη την εχω. ξερει αυτη τη vdimm τρωει και τι 3.3 γραμη.

ακομα και οταν την εχεις τρελανη και η απαιτησεις σου ειναι περα απο τα ορια η μητρικη

δεν σε απογοητευει ποσταρη απλα γυρναει συνεχια στο post και σου λεει μεγαλε ετσι οπως με εβαλες δεν παμε πουθενα χαμηλοσεμε για να παιξω:hehe:

και δεν ξερω αν φταιει η μητρικη η την ακουει το cpu απο την 3.3 γραμη. το φως θα ερθει με το maximazer. που δεν θα εχω τοσο ψηλα την 3.3

όντως και εμένα μετά το θρυλικό 1-21 το 6-19 ήρθε για να μείνει...Ακόμα δεν έχω φάει warm-cold boot. τεσπά πάει αυτό παλιά ιστορία....

ΚΑλό που τουλάχιστον ποσταρουν οι νέες dfi γιατι με τις παλιές είχαμε τα 4 leds of death..

Αυτό ηταν αποτέλεσμα του οτι sto nf2 κατά το boot έκανε apply πρώτα τον χρονισμό του cpu (ΜΗz ) και μετά έκανε apply τα volt...το διώρθωσαν μπράβο..

ακι πόσες πάνε 300+ out of the box?

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 10:10]

Εγώ πηστεύω ότι το 754 θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ως το σοκετ των Sempron ενώ το 939 θα είναι το σόκετ των Α64 και FX...

Αυτό που λές είναι γνωστό και σίγουρο;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.