SSJ5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 Γεια σας παιδιά, έχω μια απορία. Μπορώ να κάνω overclocking σε intel d850gb motherboard? Μέσω του BIOS δεν γίνεται καθώς είναι κλειδωμένο και δεν μου βγάζει τη σχετική επιλογή. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω; (Έχει ένα jumperακι πάνω στη mobo που λέει ότι αν το βάλω στην άλλη θέση μπαίνω στο configured bios (ή κάτι τέτοιο), αλλά δεν το δοκίμασα) Αν δεν ξεκλειδώνει τότε ποιος άλλος τρόπος υπάρχει να ανεβάσω την ταχύτητα; Έχω έναν P4 1.4 GHz Περιμένω απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Γεια χαρά,δυστηχώς οι intel μητρικές δεν προσφέρουν επιλογή για overclocking οπότε ατύχησες σε αυτό το κομμάτι. Μία πιθανότητα είναι να υποστηρίζεται ο τύπος του PLL που χρησιμοποιεί η μητρική σου, από κάποιο software όπου μέσα από τα windows θα μπορείς να ανεβάσεις την συχνότητα.Το jumper που λες, εμφανίζει κάποιες extra επιλογές στο bios αλλά δεν ξεκλειδώνει το fsb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Nομιζω οτι υπαρχει ενα tool της Intel για overclocking σε intel μητρικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιανουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 SoftFSB ή CPU FSB μόνο,τσέκαρε το PLL σου στη μητρικήΣαν και αυτό στο link είναιhttp://pc.watch.impress.co.jp/docs/article/990727/p3b00017.jpgTσέκαρε το,πρέπει να είναι κοντά στη cpu,δές τον αριθμό και μετά τρέξε το cpufsb και δες αν υποστηρίζει το PLL...Το έχω πετύχει με laptop εγώ με αυτό τον τρόπο...Καλή επιτυχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.