liangour Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2014 Έχω ένα acer aspire 5538g το οποίο εμφανίζει το εξής πρόβλημα στην οθόνη. Σε συγκεκριμένες κλίσεις όλα είναι οκ οπότε βλέπω κανονικά. Στις υπόλοιπες όμως κιτρινίζει η οθόνη. Καθώς περνά ο καιρός το πρόβλημα γίνεται όλο και χειρότερο καθώς μειώνονται η γωνίες που τα δείχνει κανονικά. Τι φταίει; Διορθώνεται με κάποιο τρόπο ή θέλει αλλαγή όλη η οθόνη;
DOOM_NX Οκτώβριος 22, 2014 #2 Οκτώβριος 22, 2014 Κλίσεις όταν λες, εννοείς τη γωνία που σχηματίζει το καπάκι έτσι;Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα καλωδιοταινίας...
Volrath Οκτώβριος 22, 2014 #3 Οκτώβριος 22, 2014 Πίεσε το panel απαλά και κοίτα το υπό τις γωνίες που είναι "προβληματικές". Στο σημείο που πιέζεις διορθώνεται η κατάσταση; Αν ναι, τότε έχει χαλαρώσει κάπως το panel και κάποιο από τα φύλλα της LCD έχουν "κενό" μεταξύ τους.
liangour Οκτώβριος 22, 2014 Author #4 Οκτώβριος 22, 2014 Volrath έγραψε: Πίεσε το panel απαλά και κοίτα το υπό τις γωνίες που είναι "προβληματικές". Στο σημείο που πιέζεις διορθώνεται η κατάσταση; Αν ναι, τότε έχει χαλαρώσει κάπως το panel και κάποιο από τα φύλλα της LCD έχουν "κενό" μεταξύ τους. Δε δορθώνεται με πίεση στο panel. DOOM_NX έγραψε: Κλίσεις όταν λες, εννοείς τη γωνία που σχηματίζει το καπάκι έτσι;Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα καλωδιοταινίας... Nαι αυτή τη γωνία εννοώ. Eπίσης πέρα από το κίτρινο βλέπω και αυτό.
DOOM_NX Οκτώβριος 22, 2014 #5 Οκτώβριος 22, 2014 Μάλλον είναι χαλαρή η καλωδιοταινία. Μπορείς να το ανοίξεις να τσεκάρεις;
Volrath Οκτώβριος 22, 2014 #6 Οκτώβριος 22, 2014 Α, εγώ κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι θέαση υπό γωνία.Ναι, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, θέμα καλωδίου θα είναι.
kabana Οκτώβριος 22, 2014 #7 Οκτώβριος 22, 2014 fiλαρακι εχω και εγω το ιδιο λαπτοπ και ανεβαζει θερμοκρασιες φουλ μηπως εκαψε τιποτα? :neo::neo:
liangour Οκτώβριος 22, 2014 Author #8 Οκτώβριος 22, 2014 kabana έγραψε: fiλαρακι εχω και εγω το ιδιο λαπτοπ και ανεβαζει θερμοκρασιες φουλ μηπως εκαψε τιποτα? :neo::neo: Έχει καθαριστεί ήδη δυο φορές μέσα στα σχεδόν 5 χρόνια λειτουργίας του οπότε λίγο απίθανο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.