Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 Μόλις πήρα τον δίσκο μου εβγαλε ότι είχε προστασία εγγραφής . μου πρότειναν από το σαπορτ του πλαισίου να τον κάνω φορμάτ για να φτιάξει . την πρώτη φορά δεν επιασε . την δεύτερη έπιασε. τώρα μετά από δέκα μέρες χρήσης μου ξαναέβγαλε το ίδιο πράγμα ή σφαλμα . ότι είναι write protected cannot Copy files . κάποιες φορές δεν μπορώ να προσπελάσω τα αρχεία μέσω Windows Explorer κολλάει . γνωρίζει κανείς τι φταίει ????? τον πάω για rma ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Είναι πολύ συχνό στους Western Digital. Μ'ένα Google search θα δεις. Good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 22, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 το έκανα search δεν έβγαλε πολλά αποτελέσματα και δεν είχε και πολλές λύσεις . τι κάνω τώρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 22, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 https://www.google.gr/search?q=western+digital+write+protected 440.000 αποτελέσματα! Πολλά προτείνουν, όπως restart και uninistall τους drivers απ'το device manager. Εσύ συγκεκριμένα, βάλε τους σωστούς AHCI/RAID drivers για το controller σου... Δοκίμασε να τρέξεις cmd.exe ως διαχειριστής και δώσε: C:\> Diskpart DISKPART> list disk DISKPART> select disk (id) DISKPART> online disk (αν ο δίσκος δν είναι online) DISKPART> attributes disk clear readonly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 22, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 δεν ξέρω να τα κάνω αυτά . τον πάω για ρμα μόλις μου ξαναεμφανίσει το write protection ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 22, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Πιθανότατα ο δίσκος δεν έχει κάτι και τζάμπα θα χρεωθείς το RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 22, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 και πως βγαίνει το write protection μόνιμα ? το είχα βγάλει και το ξαναέβγαλε. τι συμβαίνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Οκτώβριος 22, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 και πως βγαίνει το write protection μόνιμα ? το είχα βγάλει και το ξαναέβγαλε. τι συμβαίνει ?Γράψε αυτά που σου έγραψε το παιδί και θα πετύχει.Άμα θες βήμα,βήμα. Πες να το κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.