alldaynews Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να κάνω root το κινητό μου το cubots208 με android 4.4 και ενώ το έχω συνδέσει στο pc έχω τικάρει την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb τρέχω το Kingo Root.Και αφού κάνει κάποια διαδικασία με επανεκίνηση του κινητού έχει μείνει σε αυτό που δείχνει η φώτο.Τι άλλο πρέπει να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Δε βλέπει τη συσκευή. Με τι λειτουργικό προσπαθείς να το κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Οκτώβριος 22, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Windows 7.Κάτω αριστερά γράφει connected αλλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 22, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 drivers εχεις περασει;Αν δωσεις την ενοτλη ADB devices σε cmd σου βγαζει σειριακο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 22, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 για δοκιμασε αυτοHow to root Cubot S208 δε θελει drivers λεει θα τους βαλει μονο του.How to root Cubot S208 | Knowledge always help us Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Οκτώβριος 23, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Κατεβασε το framaroot και rootαρε το χωρις PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 23, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Κατεβάζεις το SDK του Android, το κάνεις απεγκατάσταση στο C:\ και μετά: Control Panel\All Control Panel Items\System -> Advanced System Settings -> Enviroment Variables -> New Για το Path βάζεις: %Path%;%ANDROID_PLATFORM_TOOLS%;%ANDROID Τα άλλα εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.