michalis_kav13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 εμφανιζεται η συγκεκριμενη μπλε οθονη αν μπορειται να με βοηθησεται γιατι αναγκαζομαι συνεχεια να κανω επαναεκκινιση και δεν ξερω εαν ειναι και καλο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 καθε ποτε στο κανει ; ξεκινησε ετσι ξαφνικα ; τι συστημα εχεις ; γραψε λιγο παραπανω στοιχεια για το προβλημα σου και για την συνθεση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis_kav13 Οκτώβριος 22, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 WINDOWS 7χ64 μου το κανει πλεον τακτικα οταν ανοιγω τον υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 22, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 καθε ποτε στο κανει ; ξεκινησε ετσι ξαφνικα ; τι συστημα εχεις ; γραψε λιγο παραπανω στοιχεια για το προβλημα σου και για την συνθεση σου WINDOWS 7χ64 μου το κανει πλεον τακτικα οταν ανοιγω τον υπολογιστη Γράψε στοιχεία με λεπτομέρεια για το Hardware που έχεις και ίσως κάποιες άλλες παρατηρήσεις που έχεις κάνει σχετικά με το πρόβλημα, με λακωνισμό σε troubleshooting δεν ωφελήθηκε κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Οκτώβριος 22, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Έχεις κανένα flashακι επάνω συνεχώς; Βγάλτο να δεις πως θα πάει.Επίσης κάνε windows update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabana Οκτώβριος 22, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 μου το κανεικαι εμενα κατα διαστηματα αυτο το λαπτοπ τησ κακιας ωρας που γραφω γρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis_kav13 Οκτώβριος 24, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2014 δεν εχω καποιο εξτρα φλασακι πανω εκτος του ασυμαρτου ποντικιου αλλα και πριν βαλο το ασυρματο μου το εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.