DJ-JK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 Καλησπέρα,Διεξάγω μία έρευνα στα πλαίσια ενός project ενός μαθήματος που έχω στο πανεπιστήμιο μου. Θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο που σας δίνω στο παρακάτω link. Πρόκειται για έξυπνες συσκευές που μπορούν να φορεθούν (smart watches, glasses, bracelets). Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα στο thelab. Αν όχι, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων. Τέλος, δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραβίασης της ιδιωτικότητας σας προς όφελός μου. Σας ευχαριστώ! https://docs.google.com/forms/d/1oTrMLhtuDp1NPUNhu7fpGZTeT6Y61JIz4Cq2PMrBoW0/viewform?c=0&w=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Οκτώβριος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 done Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Οκτώβριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Έτοιμος! Σε μία ερώτηση, εάν θυμάμαι καλά, σε αυτήν που λέει τι ''ποσό θα φαινόταν ακριβό'', η καθοδική ποσοστιαία μέτρηση δεν είναι αριθμητικά σωστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Οκτώβριος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Έτοιμος και από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Νοέμβριος 5, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 Έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.