Jump to content

Καρτα ηχου για Logitech Z906

FANISTELROOY

Recommended Posts

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω καρτα για τα συγεκριμενα ηχεια.

Μεχρι τωρα τα εχω με οπτικη και οποιαδηποτε αποκωδικοποιηση γινεται απο τα ηχεια τα ιδια. Δεν ειχα κανενα θεμα με ηχο μεχρι τωρα.

Εχω παραγγειλει μια 3D τηλεοραση και ξεκινησα να "αποκτω" μερικες 3D ταινιες. Παρατηρησα λοιπον οτι σε Dolby TrueHD δεν εχω ηχο.

Υπαρχει καμια καρτα μεχρι 50-60€ που να παιζει ΟΛΑ τα φορματ ηχου για ταινιες;

Θα μπει στον υπολογιστη της υπογραφης μου που θα παιζει τις ταινιες μεσω Splash Pro Ex, ο ηχος θα πηγαινει απο τον υπολογιστη στα Z906 και η εικονα με hdmi στην τηλεοραση.

PS.

Ξερω οτι καποιοι θα πουνε οτι δεν αξιζουν τα συγκεκριμενα ηχεια κλπ κλπ κλπ, αλλα αυτα εχω και με αυτα πρεπει να πορευτω!

Επειδη ψάχνωμαι αυτο το καιρο και εγώ.

Βλέπω γενικα οτι της asus ειναι αρκετα παλιες 2008 και απο αποψη software ειναι καλυτερα της creative.

Αναμεσα σε xonar ειμαι και soundblaster Z.

Μαλλον θα παω για το δευτερο με ζ5500 που εχω.

Επειδη ψάχνωμαι αυτο το καιρο και εγώ.

Βλέπω γενικα οτι της asus ειναι αρκετα παλιες 2008 και απο αποψη software ειναι καλυτερα της creative.

Αναμεσα σε xonar ειμαι και soundblaster Z.

Μαλλον θα παω για το δευτερο με ζ5500 που εχω.

Δεν έχει να κάνει η χρονολογία της κάρτας με την απόδοση, για εμένα είναι καλύτερη η ASUS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.