FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2014 Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω καρτα για τα συγεκριμενα ηχεια.Μεχρι τωρα τα εχω με οπτικη και οποιαδηποτε αποκωδικοποιηση γινεται απο τα ηχεια τα ιδια. Δεν ειχα κανενα θεμα με ηχο μεχρι τωρα.Εχω παραγγειλει μια 3D τηλεοραση και ξεκινησα να "αποκτω" μερικες 3D ταινιες. Παρατηρησα λοιπον οτι σε Dolby TrueHD δεν εχω ηχο.Υπαρχει καμια καρτα μεχρι 50-60€ που να παιζει ΟΛΑ τα φορματ ηχου για ταινιες;Θα μπει στον υπολογιστη της υπογραφης μου που θα παιζει τις ταινιες μεσω Splash Pro Ex, ο ηχος θα πηγαινει απο τον υπολογιστη στα Z906 και η εικονα με hdmi στην τηλεοραση.PS.Ξερω οτι καποιοι θα πουνε οτι δεν αξιζουν τα συγκεκριμενα ηχεια κλπ κλπ κλπ, αλλα αυτα εχω και με αυτα πρεπει να πορευτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 21, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Αυτή ξέρω και την d1 που είναι η ίδια νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Οκτώβριος 21, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Επειδη ψάχνωμαι αυτο το καιρο και εγώ.Βλέπω γενικα οτι της asus ειναι αρκετα παλιες 2008 και απο αποψη software ειναι καλυτερα της creative.Αναμεσα σε xonar ειμαι και soundblaster Z.Μαλλον θα παω για το δευτερο με ζ5500 που εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 21, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Καλες ειναι και οι δυοdrivers για τις asus, Uni Xonar μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 22, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Επειδη ψάχνωμαι αυτο το καιρο και εγώ.Βλέπω γενικα οτι της asus ειναι αρκετα παλιες 2008 και απο αποψη software ειναι καλυτερα της creative.Αναμεσα σε xonar ειμαι και soundblaster Z.Μαλλον θα παω για το δευτερο με ζ5500 που εχω.Δεν έχει να κάνει η χρονολογία της κάρτας με την απόδοση, για εμένα είναι καλύτερη η ASUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.