arbakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2014 Καλημέρα έχω ένα tower με Windows xp που η μητρική του τα έπαιξε. Μετά από αλλαγή της τα Windows κρασάρουν τι μπορώ να κάνω εκτός από format γιατί έχω ένα πρόγραμμα που το χρειάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Οκτώβριος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο φορματ οταν αλλαζεις μητρικη. Σωσε καπου το προγραμμα και κανε φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 20, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Ξήλωσε ότι βρεις από drivers ειδικά chipset και sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Καλημέρα έχω ένα tower με Windows xp που η μητρική του τα έπαιξε. Μετά από αλλαγή της τα Windows κρασάρουν τι μπορώ να κάνω εκτός από format γιατί έχω ένα πρόγραμμα που το χρειάζομαι.Δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις ξανά μετά το fornat? Κανονικά format χρειάζεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 20, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 αν μπορεις, μπες σε safe mode και βγαλε-ξηλωσε-απεγκατεστησε ο,τι εχει σχεση με την παλια μητρικη...! chipset- lan- audio- vga (αν ειχε ενσωματωμενη), utilities-προγραμματακια της μητρικης που πολλες φορες βαζουμε. ακομα και τους drivers απο εξωτερικη καρτα γραφικων, βγαλτους..!! ΔΛΔ, οτι εχει σχεση με συσκευες, που μπαινουν στην μητρικη, ξηλωσε τα ΟΛΑ.τα ΧΡ δεν φημιζονταν ποτε για την καλη συμπεριφορα τους σε αλλαγη HARDWARE, και ειδικα μητρικης...! ηθελαν παντα φορματ για να δουλευουν σωστα..! με τα 7αρια και πανω, δεν θα ειχες τετοια θεματα. αλλα αν το προγραμμα σου λειτουργει μονο στα ΧΡ, τοτε.... αυτα ειναι στο προγραμμα......!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 μεχρι να τα κανει ολα αυτα και να μπαινει σε δοκιμασιες για το αν δουλευει η οχι,καλυτερα φορματ να παρει και μια ανασα το συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Οκτώβριος 20, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Έλεγξε μία και στην μητρική σου τον sata controller αν είναι σε IDE ή AHCI και βάλε το αντίθετο από ότι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 20, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Έλεος... θα φτύσεις αίμα και "σωστό" μηχανημα δεν θα έχεις. Κάνε format Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 20, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Σε περίπτωση που δεν το σκέφτηκες, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των Windows σε άλλο σκληρό ή resize το υπάρχον partition και εγκατάσταση στον ελεύθερο χώρο. Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία του προγράμματος που θέλεις να κρατήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Οκτώβριος 20, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Αν και υπάρχουν δεκάδες προγράμματα για recovery κτλπ , Κανε φορματ και τωρα να σωθεί θα "χτυπήσουν" σε λιγο καιρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XronisR Οκτώβριος 20, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Καλημέρα έχω ένα tower με Windows xp που η μητρική του τα έπαιξε. Μετά από αλλαγή της τα Windows κρασάρουν τι μπορώ να κάνω εκτός από format γιατί έχω ένα πρόγραμμα που το χρειάζομαι. βαλε Hirens και παρε απο μεσα οτι θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Οκτώβριος 20, 2014 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Paragon Adaptive Restore bootable. Κρατάς εγκατάσταση σε νέο hardware με τεράστια επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arbakos Οκτώβριος 22, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.