Jump to content

Crash μετά από αλλαγή μητρικής

arbakos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα έχω ένα tower με Windows xp που η μητρική του τα έπαιξε. Μετά από αλλαγή της τα Windows κρασάρουν τι μπορώ να κάνω εκτός από format γιατί έχω ένα πρόγραμμα που το χρειάζομαι.

Δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο φορματ οταν αλλαζεις μητρικη. Σωσε καπου το προγραμμα και κανε φορματ.

Καλημέρα έχω ένα tower με Windows xp που η μητρική του τα έπαιξε. Μετά από αλλαγή της τα Windows κρασάρουν τι μπορώ να κάνω εκτός από format γιατί έχω ένα πρόγραμμα που το χρειάζομαι.

Δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις ξανά μετά το fornat? Κανονικά format χρειάζεσαι...

αν μπορεις, μπες σε safe mode και βγαλε-ξηλωσε-απεγκατεστησε ο,τι εχει σχεση με την παλια μητρικη...!

chipset- lan- audio- vga (αν ειχε ενσωματωμενη), utilities-προγραμματακια της μητρικης που πολλες φορες βαζουμε. ακομα και τους drivers απο εξωτερικη καρτα γραφικων, βγαλτους..!! ΔΛΔ, οτι εχει σχεση με συσκευες, που μπαινουν στην μητρικη, ξηλωσε τα ΟΛΑ.

τα ΧΡ δεν φημιζονταν ποτε για την καλη συμπεριφορα τους σε αλλαγη HARDWARE, και ειδικα μητρικης...! ηθελαν παντα φορματ για να δουλευουν σωστα..!

με τα 7αρια και πανω, δεν θα ειχες τετοια θεματα. αλλα αν το προγραμμα σου λειτουργει μονο στα ΧΡ, τοτε.... αυτα ειναι στο προγραμμα......!!!

μεχρι να τα κανει ολα αυτα και να μπαινει σε δοκιμασιες για το αν δουλευει η οχι,καλυτερα φορματ να παρει και μια ανασα το συστημα.

Έλεγξε μία και στην μητρική σου τον sata controller αν είναι σε IDE ή AHCI και βάλε το αντίθετο από ότι είναι.

Σε περίπτωση που δεν το σκέφτηκες, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των Windows σε άλλο σκληρό ή resize το υπάρχον partition και εγκατάσταση στον ελεύθερο χώρο. Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία του προγράμματος που θέλεις να κρατήσεις.

Αν και υπάρχουν δεκάδες προγράμματα για recovery κτλπ , Κανε φορματ και τωρα να σωθεί θα "χτυπήσουν" σε λιγο καιρο .

βαλε Hirens και παρε απο μεσα οτι θες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.