wacko_gr Δεκέμβριος 8, 2014 #381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 (edited) Όλοι μιλάνε για uninstall και ότι παίζει χάλια το unity σε amd αλλά δεν ξέρω που τα βλέπετε αυτά. Θα συμφωνήσω με το φίλο kyr ότι το παιχνίδι είναι μια χαρά ιδίως με fxaa. Δεν είναι όπως το black flag που θάμπωνε το σύμπαν. Αν βάλετε και triple buffering δεν έχει σημασία να έχετε 60fps είτε με πράσινη είτε με κόκκινη.Και κάνω quote το φίλο csaris, ποιο από το στοκ συχνότητα δεν καταλάβατε ακριβώς; Αν βάλω τις κάρτες 1200-1500 το 30% θα γίνει αυτομάτως 10-15. Δε μάθαμε και κάτι καινούριο.Το είπαμε 100 φορές ότι παίζει καλύτερα σε nvidia αλλά δεν είναι διαφορά άξια λόγου. Μόλις επιστρέψω την Πέμπτη θα ποστάρω μερικές overclocked μετρήσεις στο ίδιο σημείο και μόλις προχωρήσω λίγο και από Παρίσι για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2014 από wacko_gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Δεκέμβριος 8, 2014 #382 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Το αυτο. Το έπαιξα και το τελείωσα στο σύστημα της υπογραφής.Maxed out 1200p με fxxa με μέσο όρο 55~65 fps. Σε σκηνές που γινόταν χαμός και cinematics ειδα βαριά 40~45 fps. Δεν εχω ιδέα τι γινόταν προ 1.2 patch μιας και τοτε το άρχισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 8, 2014 #383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 (edited) @wacko_gr, γιατρε προσωπικα το εβγαλα οχι γιατι δεν επαιζε καλα(οσο μπορει να παιξει δηλαδη) αλλά γιατι μετα απο λιγη ωρα με κουρασε σαν story Αυτο βεβαια δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο κωδικας του ειναι κακιστος Ειπα και πριν , πολλοι εδω μεσα ειμαστε υπερβολικοι Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2014 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 8, 2014 #384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Δεν το έχω παίξει καθόλου το παιχνίδι οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το σενάριο. Και σαν εκτέλεση φυσικά θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αν δεχτούμε ότι έχει καλά γραφικά μεν, αλλά όχι και κάτι τρομερό δε, και δε χρησιμοποιεί καν dx11 εφέ όπως το dof και tesselation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 10, 2014 #385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&langpair=auto|en&rurl=translate.google.com&u=http://www.computerbase.de/2014-12/amd-vsr-nvidia-dsr-downsampling-catalyst-omega-vergleich/&usg=ALkJrhj1RGzcvzI16-uHy89dQoniIZu0ow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 10, 2014 #386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Δεκέμβριος 11, 2014 #387 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 @wacko_gr,Να φανταστώ το παραπάνω screenshot είναι με τους νέους Catalyst OMEGA?? @zpaf,Είναι σε πολύ καλό δρόμο η κόκκινη... πρέπει όμως να κάνει διαθέσιμα αυτά τα features και στις υπόλοιπες κάρτες της σειράς R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 11, 2014 #388 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Όχι. Είναι με τους ίδιους με πριν. 14.11.2 beta. Δεν έβαλα ακόμα Omega γιατί έχω και PhysX και είναι μια διασικασία λιγάκι χρονοβόρα να το ξανακάνω από την αρχή. Μόλις το κάνω θα ποστάρω ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 11, 2014 #389 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Και μία στο ίδιο σημείο με του Ορέστη το screenshot και με τα αρχικά δικά μου στο συντριβάνι. Πάλι με 14.11.2. Για να δούμε. 92,2 με 89,3. Μμμμμ. Έχω την εντύπωση ότι είναι 3,2% διαφορά. Καπνός το 30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Δεκέμβριος 11, 2014 #390 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 :hehe: Εντάξει, απλά ζηλεύω τα frames Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 11, 2014 #391 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) @wacko_gr, Κατσε να αλλαξει bios στα κουτσαβακια του και θα δεις.. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από csaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 11, 2014 #392 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) @wacko_gr, Κατσε να αλλαξει bios στα κουτσαβακια του και θα δεις.. 92 fps με auto fan ειμαι. και οχι με υδραυλικο κύκλωμα!Εχω να δωσω more more fps.... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 11, 2014 #393 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 92 fps με auto fan ειμαι. και οχι με υδραυλικο κύκλωμα! Εχω να δωσω more more fps.... Και στο λεγα εγω να παιξεις με μαμα ρολογια εσυ τπτ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 11, 2014 #394 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Δε θα διαφωνήσω αλλά κάποιος με custom κάρτα δεν έχει ούτε υδραυλικό κύκλωμα ούτε τίποτα και θα πετύχει το 90-95% αυτού που πετυχαίνω εγώ. Κι εγώ έχω more more fps να δώσω αλλά είπα να μη σε πεθάνω τελείως. Συνοψίζοντας και υπολογίζοντας τις κάρτες σε στοκ κατάσταση και με τη στοκ ψύξη σε assassin's creed unity, η 970 υπερέχει κατά ένα 10-15% σε απόλυτα νούμερα σε 1080p με 4xMSAA και Ultra High. Η διαφορά δεν είναι τρομερή και δεδομένου του δυναμικού χαρακτήρα του παιχνιδιού αυτού (εννοώ ότι στην ίδια ακριβώς σκηνή πολλά πράγματα δουλεύουν και μεταβάλλονται ταυτόχρονα στη μηχανή του παιχνιδιού), η διαφορά πολλές φορές δε γίνεται καν αντιληπτή. Δηλαδή μεταβάλλονται τόσο γρήγορα τα fps από τη μία σκηνή στην άλλη που είναι αδύνατον να πει κάποιος με σιγουριά στην αίσθηση, ποια κάρτα πηγαίνει καλύτερα. Επίσης είναι αδύνατον να επιτύχεις ακριβώς τις ίδιες συνθήκες για να συγκρίνεις την απόδοση, ακόμα και στην ίδια κάρτα. Μιλάμε απλά με μέσους όρους. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από wacko_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 11, 2014 #395 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Αυτο εδω ειναι στημενο η δωσανε τοσο πολυ οι omega drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 11, 2014 #396 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Σε πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω νούμερα, μόλις εγκαταστήσω τους Omega. Πάντως η διαφορά που δείχνει εδώ είναι τρομακτική. Τι να πω. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από wacko_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Δεκέμβριος 11, 2014 #397 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) @aqua,Τους OMEGA drivers που τους είδες στο συγκεκριμένο βίντεο??11/11/2014 ανέβηκε το βίντεο και στην περιγραφή αναγράφει "Catalyst 14.9"!Οι OMEGA έγιναν published 9/12/2014 δηλαδή πρίν 3 ημέρες! @wacko_gr,Μόλις τους βάλεις θα δείς παίζοντας Unity ΑΝ όντως είναι "απλά" τρομακτική η διαφορά! Για μένα και με το setup που έχεις, έχεις αργήσει να τους βάλεις... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 11, 2014 #398 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 @aqua,Τους OMEGA drivers που τους είδες στο συγκεκριμένο βίντεο??11/11/2014 ανέβηκε το βίντεο και στην περιγραφή αναγράφει "Catalyst 14.9"!Οι OMEGA έγιναν published 9/12/2014 δηλαδή πρίν 3 ημέρες! @wacko_gr,Μόλις τους βάλεις θα δείς παίζοντας Unity ΑΝ όντως είναι "απλά" τρομακτική η διαφορά! Για μένα και με το setup που έχεις, έχεις αργήσει να τους βάλεις...Μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα,οι διαφορες ειναι χαοτικες πρασινης και κοκκινης στο bench,γι αυτο και ρωταω αν διορθωσανε τοσο πολυ την διαφορα οι omega drivers,λιγο ηρεμια οταν διαβαζουμε να βλεπουμε και τι γραφει ο αλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 11, 2014 #399 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Εγώ κατάλαβα ακριβώς τι έγραψες. Εγώ δεν έχω Omega. Ίσως απλά να μην εκφράστηκα σωστά. Είπα απλά ότι θα ποστάρω και με omega σε πρώτη ευκαιρία. Η διαφορά σε περιπτώσεις αγγίζει το 50% στο βίντεο αυτό. Ο φίλος DJ_Alex παρερμήνευσε. Προφανώς από 14.11 και μετά θα υπάρχει βελτίωση δεδομένου ότι οι 14.11 βγήκαν αποκλειστικά για το unity. Με μονή κάρτα η υπεροχή της 970 είναι μεγαλύτερη απ'ότι με δύο κάρτες. Με 2 κάρτες η διαφορά εξανεμίζεται γιατί το scaling του crossfire είναι κατά 15% ανώτερο. Απλά, θα ξαναπώ ότι αν κάποιος δοκιμάσει να παίξει με crossfire setup και δε βάλει από το ccc afr friendly, παίζει χειρότερα και από μία κάρτα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από wacko_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Δεκέμβριος 11, 2014 #400 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα,οι διαφορες ειναι χαοτικες πρασινης και κοκκινης στο bench,γι αυτο και ρωταω αν διορθωσανε τοσο πολυ την διαφορα οι omega drivers,λιγο ηρεμια οταν διαβαζουμε να βλεπουμε και τι γραφει ο αλλος.Έτσι όπως το έγραψες και με το βίντεο απο κάτω αυτό καταλαβαίνει ο άλλος που το διαβάζει.Μπορείς πολύ εύκολα να γίνεσαι ποιο συγκεκριμένος στον γραπτό σου λόγο. Όσο για την ηρεμία που λές... δεν σε καταλαβαίνω... όλοι χαλαροί είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts