Vallgox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2014 Καλησπερα,Εχω βαλει το εικονιδιο συντομευσης του speedfan στο φακελο εκκινησης των windows μου βγαζει κανονικα το speedfan στο msconfig εκκινηση στοιχειων τσεκαρισμενο,αλλα δεν τρεχει οταν ανοιγουν τα windows...Υπαρχει καποια αλλη λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Μήπως να τίκαρες το "run as administrator" στα properties του speedfan.exe ?(Έχεις UAC ενεργοποιημένο ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Οκτώβριος 18, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Tutorial: Auto-run SpeedFan on Startup: http://youtu.be/3krml2Hm8Sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Υποθέτω το User account control το έχεις ενεργοποιημένο. Θα φτιάξεις ένα elevated shortcut του speedfun με το παρακάτω προγραμματάκι, WinAero: ElevatedShortcut for Windows 7 and Windows 8θα το βάλεις στο startup φάκελο και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Οκτώβριος 18, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Θέλεις να ξεκινάει όταν φορτώνουν τα Windows ή οταν κάνεις login; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallgox Οκτώβριος 19, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Eδω noobας :whistlingΕιναι run as admin,τι ειναι το UAC?Στα tutorial τα βιντεακια τους ''χανω'' οταν λενε 'search for tasks' εχω τα ελληνικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 19, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Πάς στην "Αναζήτηση" και ψάχνεις για " Προγραμματισμό Εργασιών" κοινώς Task SchedulerUAC = User Account ControlΚάνε αυτό που λέει το video του [MENTION=6822]nikpoth[/MENTION] για αρχή και βλέπουμε στην πορεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 19, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Το προγραμματάκι που σου είπα, αυτοματοποιεί και απλοποιεί την διαδικασία στο video, δίνοντάς σου την δυνατότητα να φτιάξεις elevated shortcuts για κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιείς συχνά και ενεργοποιεί τον UAC έλεγχο (κάθε φορά που το τρέχεις σου βγάζει παράθυρο επιβεβαίωσης για να το τρέξεις). Με αυτό τον τρόπο μπορείς να διατηρήσεις το UAC enabled και ταυτόχρονα να περιορίσεις σημαντικά τα παράθυρα που ζητάνε επιβεβαίωση πριν τρέξεις μια εφαρμογή (speedfan, cpuz, hwmonitor κ.τ.λ.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallgox Οκτώβριος 19, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Τελικα ακολουθησα τις οδηγιες του πρωτου βιντεο και επιασε!Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 21, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Το εψαχνα και εγω αυτό, θα το δοκιμασω το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.