AstraLgr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2014 γεια σας παλικάρια έχω το εξής ερώτημα ????? ένας φίλος μου τελευταίες 4 μέρες τα windows του βγάζουν REDSCREEN και άμεσος επανεκκίνηση..Tο πρόβλημα αυτό δημιουργείται από όσο έχουμε προσέξει μόνο όταν παίζει games, συγκεκριμένα το έχει πάθει στα εξής fifa 15 , battlefield 4 , son of rome..τι μπορεί να φταίει ????? τα spec του μήπως και βοηθήσουν είναι amd 8150, GA-970A-D3 gigabyte, 280x gigabyte , Raid sandisk 2x128gb. Tο μηχάνημα του είναι καθαρό λόγο που έκανε το raid πριν μια βδομάδα, τα windows του είναι γνήσια οποιος μπορεί να βοηθήσει καλοπροαίρετος είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Οκτώβριος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Σύνηθες προβλημα με τις μνημες τισ 280χ .Έχεις εγγύηση για ψάξου αφου δεις πρωτα τα κλασικα με τους οδηγους .πριν το raid υπηρχε το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Οκτώβριος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 πριν το raid δεν είχε θέμα με redscreen μετά το raid έγινε αυτό το πρόβλημα....Στις αρχές μια χαρά έπαιζε τα games χωρίς να πειράξει κάτι μετά από λίγες μέρες μετά το raid κάνει αυτό το πρόβλημα...η κάρτα του δε είχε ποτε προβλήματα τον artifacts η κάτι τέτοιο που γνωρίζω για τις 280x...έχει δοκιμάσει και prime περίπου μιση ώρα και η κάρτα αντέχει..υπάρχει περίπτωση να είναι από τους SSD του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Οκτώβριος 22, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 πήρα τι κάρτα από τον φίλο μου δεν πρόλαβα καλά καλά να τεστάρω να δω μήπως και εμενα μου βγάλει redscreen και παρατήρησα αυτό είναι coil whine ? https://www.youtube.com/watch?v=RKYzp2i-PTU Link to comment Share on other sites More sharing options...
johngamer Οκτώβριος 23, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Δεν ακουγεται τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 23, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Ποιους οδηγους καρτας εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Οκτώβριος 23, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 14.9 φορουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 23, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 14.9 φορουσαΤους official ή τους τελευταιους beta?Σε ρωταω γιατι κι εγω εχω το ιδιο θεμα, ιδιαιτερα με τους τελευταιους beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Οκτώβριος 23, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 official Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.