Jump to content

wifi adapter

johnymag

Recommended Posts

θελω να συνδεσω το desktop μου ασυρματα με το modem το οποιο ειναι σε αποσταση περιπου 10 μετρων(2 οροφοι).εχετε να προτεινετε καποιο καλο adapter ειτε usb ειτε pcie κοντα στα 25ε;το modem ειναι ενα του οτε.

λαπτοπ και κινητο πιανουν μια χαρα.εχω φυσικα καποιες απωλειες αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.κατι σε pcie x1 υπαρχει;δεν εχω pci στην μητρικη.μηπως υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος για να συνδεθει το desktop;εχω δοκιμασει να αλλαξω θεση στο ρουτερ αλλα ετσι εχω μεγαλυτερες απωλειες

επειδη το βλεπω πολυ φθηνο,μηπως υπαρχει κατι πιο ακριβο και ποιοτικο;ειχα παρει ενα wifi extender της tp link το οποιο αλλες φορες δουλευει,αλλες οχι.οποτε θα προτιμουσα να μην παω παλι στην ιδια εταιρια..

Το έχω και εγώ αυτό είναι πολύ καλό. Αν θες να δώσεις χρήμα πάρε μια καλύτερη κεραία από αυτές που κυκλοφορούν με 7-8 dbi gain και είσαι άρχοντας. Πιάνω ασύρματο από το σπίτι της αδερφής μου που είναι 150-200μ μακριά (αχρείαστο να είναι)

• 2 weeks later...
επειδη το βλεπω πολυ φθηνο,μηπως υπαρχει κατι πιο ακριβο και ποιοτικο;ειχα παρει ενα wifi extender της tp link το οποιο αλλες φορες δουλευει,αλλες οχι.οποτε θα προτιμουσα να μην παω παλι στην ιδια εταιρια..

κοίταξε δεν σημαίνει το φτηνό και άχρηστο !! άμα θες ψάξε και βρες το chip τα υπέρ και τα κατά !! επίσης μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την βάση .............

Να ξέρεις τα pcie x1 είναι για τα διπλανά δωμάτια με δυσκολία όμως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.