johnymag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2014 θελω να συνδεσω το desktop μου ασυρματα με το modem το οποιο ειναι σε αποσταση περιπου 10 μετρων(2 οροφοι).εχετε να προτεινετε καποιο καλο adapter ειτε usb ειτε pcie κοντα στα 25ε;το modem ειναι ενα του οτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Οκτώβριος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Δοκίμασε αυτήν την wifi κάρτα. Πάντως 2 όροφοι είναι αρκετά εμπόδια και είναι κάπως δύσκολο να πιάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 λαπτοπ και κινητο πιανουν μια χαρα.εχω φυσικα καποιες απωλειες αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.κατι σε pcie x1 υπαρχει;δεν εχω pci στην μητρικη.μηπως υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος για να συνδεθει το desktop;εχω δοκιμασει να αλλαξω θεση στο ρουτερ αλλα ετσι εχω μεγαλυτερες απωλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 αυτό είναι καλό TP-LINK TL-WN722N 150MBPS HIGH GAIN WIRELESS N USB ADAPTER - WIRELESS - αγοράζεις άμα θες και την βάση της οπότε το επεκτεινεις κατά 2-3-5 μέτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 18, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 επειδη το βλεπω πολυ φθηνο,μηπως υπαρχει κατι πιο ακριβο και ποιοτικο;ειχα παρει ενα wifi extender της tp link το οποιο αλλες φορες δουλευει,αλλες οχι.οποτε θα προτιμουσα να μην παω παλι στην ιδια εταιρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Το έχω και εγώ αυτό είναι πολύ καλό. Αν θες να δώσεις χρήμα πάρε μια καλύτερη κεραία από αυτές που κυκλοφορούν με 7-8 dbi gain και είσαι άρχοντας. Πιάνω ασύρματο από το σπίτι της αδερφής μου που είναι 150-200μ μακριά (αχρείαστο να είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 νταξει,αυτο ειναι υπερβολη ρωταω αν αξιζει κατι περισσοτερο μεχρι 25-30€ για τη δουλεια που το θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 +1 για το TP-LINK με την high gain κεραία. Έχω πάρει 2 τέτοια. Πραγματικά άπαιχτα, ας έχουν 10 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 27, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 επειδη το βλεπω πολυ φθηνο,μηπως υπαρχει κατι πιο ακριβο και ποιοτικο;ειχα παρει ενα wifi extender της tp link το οποιο αλλες φορες δουλευει,αλλες οχι.οποτε θα προτιμουσα να μην παω παλι στην ιδια εταιρια..κοίταξε δεν σημαίνει το φτηνό και άχρηστο !! άμα θες ψάξε και βρες το chip τα υπέρ και τα κατά !! επίσης μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την βάση .............Να ξέρεις τα pcie x1 είναι για τα διπλανά δωμάτια με δυσκολία όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 27, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 τελικα πηρα το tp link με μια μεγαλυτερη κεραια και κανω την δουλεια μου μια χαρα!σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Οκτώβριος 27, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Για την ιστορία, από tp-link, το TL-WN822N είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει (με κεραία, με μεγαλύτερη κεραία, χωρίς εξ κεραία κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.