Jump to content

Κάποιες ερωτήσεις για την σελίδα

tempo

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή όχι αλλά θα ήθελα να σας παρουσίασω την νέα μου σελίδα και με την ευκαιρία να με βοηθήσετε σε ορισμένα πράγματα.

http://www.24net.gr

Θα ήθελα τα σχόλια σας ως προς την ιδέα, την αισθητική και την ταχύτητα. Βεβαίως προσπαθώ να βελτιώσω και τους 3 τομείς και ουσιαστικά θέλω να δω το site κάτω απο πραγματικές συνθήκες.

Σκοπός του 24net.gr είναι να παρέχει δωρεάν σε όλους τους χρήστες του τη δυνατότητα να πωλούν, να ανταλλάσσουν, να ενοικιάζουν ή να ζητούν προϊόντα μέσω ενός φιλικού συστήματος μικρών αγγελιών.

Στο Forum του 24net.gr μέλη και επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, να εκθέσουν τις ερωτήσεις και τις ενυπώσεις τους αλλά παράλληλα να γνωστοποιήσουν και να αξιολογήσουν προσφορές.

Επόμενος στόχος του 24net.gr είναι η δημιουργία ενός δυναμικού και αναλυτικού on-line καταλόγου με προϊόντα και υπηρεσίες

Τελικά το 24net.gr φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια μεγάλη βάση δεδομένων με όλα τα είδη και τις υπηρεσίες που μπορεί να βρει κανείς σήμερα ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον επαγγελματία αλλά και τον απλό χρήστη.

Βεβαίως κάθε αρχή και δύσκολη. Ελπίζω σιγά-σιγά να έχω αρκετές εγγραφές για να δημιουργηθεί κάτι χρήσιμο για όλους.

Για να έχει επιτυχία το site χρειάζεται κόσμος. Ειδικά τώρα που είναι πρώτες ημέρες (ή και οι πρώτες εβδομάδες και μήνες) είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρατήσεις έναν επισκέπτη όταν στο site υπάρχουν λίγες αγγελίες.

Συμφωνώ ότι μικρές αγγελίες αλλά και θέμματα όπως έρευνα αγοράς, οδηγός αγοράς και απορίες βρίσκει κάποιος σε πολλά ανάλογα ή όχι site.

Υπολογίζω όμως στο γεγονός ότι κάποιος μπορεί και θέλει να βάλει μια αγγελία σε όσο πιο πολλά site γίνεται. Έτσι αυξάνει τις πιθανότητες να παραγματοποιήσεις την συναλλαγή που θέλει. Έτσι ο χρήστης του A και Β site μπορεί να βάλει την αγγελία του παράλληλα και στο δικό μου site. Δέν χάνει τίποτε αντίθετα κερδίζει (έστω και ελάχιστα προς το παρόν).

Απο εκεί και πέρα έχω κάποια σχέδια για να γίνει το site πραγματικά χρήσιμο και σιγα-σιγα θα τα υλοποιώ.

Πάντως σίγουρα χρειάζομαι τον κόσμο που θα με τιμήσει και θα βάλει την αγγελία του ή θα γράψει στο forum μου.

Σας περιμένω λοιπόν

http://www.24net.gr

καθώς και τα σχόλια σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.