dimmelis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2014 Καλησπέρα,Ψάχνω gaming mouse και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3:CORSAIR VENGEANCE M65RAZER DEATHADDERROCCAT KONE PURE OPTICAL CORE PERFORMANCEΈχω αυτό το σετάκι, αλλά το ποντίκι δεν γεμίζει την παλάμη μου και ο καρπός μου κουράζεται μέσα σε 2 ώρες. Budget ~70€, παλάμη μεγάλη!Περιμένω να ακούσω γνώμες καθώς δεν είχα ποτέ gaming mouse και δεν ξέρω τί χαρακτηριστικά να προσέξω. Υπάρχει μήπως κάποιο ακόμα αξιόλογο σε αυτό το budget?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Οκτώβριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Bloody5 - Bloody Δες και εδώ έχω πάρει ένα σε καλή τιμή πριν κανένα χρόνο και πραγματικά είναι πολύ καλό. Αν θυμάμαι καλά αυτό έχω A4TECH BLOODY GAMING V5 MULTI-CORE GAMING A4TECH BLOODY GAMING V5 MULTI-CORE GAMING MOUSE GUN3 BLACK - δεν είμαι σπίτι για να σου πω στάνταρ και το είχε σε προσφορά 25.90 από 50 τότε! To mouse είναι cheat απλά ειδικά άμα ασχοληθείς και με τα macro sto software που έχει...Κάνει παπάδες Το συγκεκριμενο σετάρεις τα κουμπιά με προφιλ ανάλογα τι παιχνίδι παίζεις άμα θέλεις, π.χ rts-rpg-fps κτλ.Επίσης έχει κ anti burst mode και κάποια πιο cheating πραγματάκια :happy2: που δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω στο BF3 γιατί το είχα σταματήσει όταν πήρα το ποντίκι ! Έχει δική του εσωτερική μνήμη και πίστεψέ με είναι πολύ άνετο στο χέρι για πολλές ώρες παιξίματος.Το καλώδιο επίσης είναι μηχανικής αντοχής άμα δεις στην φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Οκτώβριος 17, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Αναμεσα σε αυτα τα 3 νομιζω το deathader ειναι το καλυτερο. Ειχα δει ενα τεστ στο pc gamer που το αναδεικνυε κορυφαιο αναμεσα σε πολλα αλλα! Εγω εχω το ασυρματο G602s της logitech και εχω να πω τα καλυτερα. Ελαχιστη καταναλωση (το εχω 2 μηνες με μια μπαταρια μεσα και ακομα ειναι πανω απο τη μεση) 11 προγραμματιζομενα κουμπια υπερβολικα καλη ποιοτητα κατασκευης και ειναι και μεσα στο μπατζετ που κοιτας. Δες το αν σ ενδιαφερει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taskos Οκτώβριος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 για μένα μακριά από razer όμορφα ωραία αλλα δεν αντέχουνε στον χρόνο δικοίμου γνώμη και φίλων πολλών η γνώμη μου προτίμησε το ROCCAT KONE PURE OPTICAL CORE PERFORMANCE βεβαια εγώ έχω κάτι μήνες αυτό Ποντίκι G502 Proteus Core για παιχνίδια - Ποντίκι FPS - Logitech και είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και πιο παλιά είχα το g9x οποτε με βόλεψε άμεσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmelis Οκτώβριος 18, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Το deathadder παίρνει τις καλύτερες κριτικές σε ότι review έχω διαβάσει και νομίζω πως θα με βολέψει καθώς είναι από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος.Βρήκα το Deathadder στα 50€ και το παρήγγειλα αμέσως. Ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες σας. Θα γράψω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 to mamba πάντως που το έχω κοντά 3 χρόνια και του έχω αλλάξει τα φώτα μια χαρά κρατάει. Το αναφέρω γιατί το deathadder είναι ο μικρός αδερφός με -2 mini button και χωρίς ασύρματη σύνδεση.Μια χαρά ανθεκτικό είναι το razer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmelis Οκτώβριος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 to mamba πάντως που το έχω κοντά 3 χρόνια και του έχω αλλάξει τα φώτα μια χαρά κρατάει. Το αναφέρω γιατί το deathadder είναι ο μικρός αδερφός με -2 mini button και χωρίς ασύρματη σύνδεση.Μια χαρά ανθεκτικό είναι το razer. Ε καλά, πως γίνεται ποντίκια των ~70€ να μην αντέχουν? Αν δεν αντέξει θα το ξέρω μέσα στα επόμενα 2 χρόνια εγγύησης! Τόσα χρόνια πάντως δεν έχω χαλάσει κανένα ποντίκι μου. Ούτε καν τα generic, turbo-x κλπ. των 5-8€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Ποτε δεν καταλαβα τη λογικη του 'Πως γινεται να χαλαει/μην αντεχει το ΤΑΔΕ' επειδη ειναι ακριβο/φιρμα/whateverOΛΑ χαλανε και ΟΛΑ κρατανε. Ειναι και θεμα παρτιδας/τυχης/προσοχης κλπΕγω ειχα κινεζικο κινητο που 1 χρονο δεν εχει παθει τιποτα, και εχει φαει τουμπες/νερα κλπ και το Nexus 5 χαλασε σε 2 μερες, επειδη επεσαν μερικες σταγονες νερο πανω.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmelis Οκτώβριος 18, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Ποτε δεν καταλαβα τη λογικη του 'Πως γινεται να χαλαει/μην αντεχει το ΤΑΔΕ' επειδη ειναι ακριβο/φιρμα/whateverOΛΑ χαλανε και ΟΛΑ κρατανε. Ειναι και θεμα παρτιδας/τυχης/προσοχης κλπΕγω ειχα κινεζικο κινητο που 1 χρονο δεν εχει παθει τιποτα, και εχει φαει τουμπες/νερα κλπ και το Nexus 5 χαλασε σε 2 μερες, επειδη επεσαν μερικες σταγονες νερο πανω.:banging:Δεν υπάρχει τέτοια λογική. Είναι μάρκα, το πληρώνεις αδρά και σου εγγυάται 2 χρόνια τουμπες/νερα κλπ.Η ανθεκτικότητα είναι ΚΑΙ θέμα ποιότητας κατασκευής που ΑΥΤΟ υποτίθεται ότι πληρώνεις ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 18, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Ενταξει τοτε, αν 'πληρωνεις' κατι παραπανω, δεν χαλαει. Ειναι τελειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Οκτώβριος 18, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Παιδια, οι πρωτες Ferarri 458 Italia λαμπαδιαζανε στη μεση του δρομου! Οσο και να πληρωσεις κατι δεν παυει να ειναι απλως ενα αντικειμενο! Τιποτα παραπανω...Καλοριζικο το ποντικι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmelis Οκτώβριος 18, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Ενταξει τοτε, αν 'πληρωνεις' κατι παραπανω, δεν χαλαει. Ειναι τελειο.Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ειρωνείας, αλλά εντάξει έχεις δίκιο. Με έπεισες. Παιδια, οι πρωτες Ferarri 458 Italia λαμπαδιαζανε στη μεση του δρομου! Οσο και να πληρωσεις κατι δεν παυει να ειναι απλως ενα αντικειμενο! Τιποτα παραπανω...Καλοριζικο το ποντικι!Ευχαριστώ Γιώργο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.