Jump to content

Tips για Windows XP

Red-Dragon

Recommended Posts

Λοιπον παιδια μπορειτε να αναφερεται τα tips που ξερετε εδω για τα χp εχω μερικα απο περιοδικα και θα τα δημοσιευσω συντομα εδω

εγω ψαχνω να βρω πως να αλαξω τα γραμματα "έναρξη" που μπενεις στο μενου με κατι δικο μου π.χ το ονομα μου...γινεται αυτο το εχω δει !!!

Μαλλον θα το ξερουν οι περισσοτεροι...αλλα εδω στο lab χρειαζεται πολυ οποτε το γραφω! Με Shift+Alt αλλαζουν ελληνικα-αγγλικα... τρελο τιπ? εεε...αφου ειμαι ο καλυτερος..:devil: :innocent:

Κλειδώστε το PC ;)

Κάντε δεξί κλικ στο desktop για να δημιουργήσετε μία συντόμευση... όταν ερωτηθείτε για την διεύθυνση του αντικειμένου... πληκρολογούμαι: rundll32.exe user32.dll, Lock WorkStation... μετά NEXT... και μετά ενα όνομα τησ αρεσκεία μας για την συντόμευση... και Finish... :T:

Αρχική απάντηση από R@tNET

Κλειδώστε το PC ;)

Κάντε δεξί κλικ στο desktop για να δημιουργήσετε μία συντόμευση... όταν ερωτηθείτε για την διεύθυνση του αντικειμένου... πληκρολογούμαι: rundll32.exe user32.dll, Lock WorkStation... μετά NEXT... και μετά ενα όνομα τησ αρεσκεία μας για την συντόμευση... και Finish... :T:

Ή απλως Winkey+L (To Winkey ειναι το "Start" που προαναφερθηκε)

Αρχική απάντηση από R@tNET

Ελευθεώστε υπολογιστική ισχύ...;)

για άυξηση της απόδοσης Start>Run και γράφουμε... Rundll32.exe advapi32.dll, ProcessidleTasks και μετά ok... :T:

βγάζει ένα παράθυρο λάθους αυτό που έγραψες κάι για missing entry...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.