varet Δεκέμβριος 15, 2004 Author #41 Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 12:50] πολυ καλη δουλεια μπραβο ο πρεσψοττ που εχεισ μου φενεται οτι χωρις υδροψυξη μπορεισ να τον φτασεις στα 3900 και απλα θα εχεις ελαφρα υψυλοτερες θερμοκρασιες απο αυτες που εχεις τωρα. ειναι ετσι οπως τα λεω η κανω λαθος? μη το παρεις στραβα γιατι δε θελω να υποτιμισω την τρομερη δουλεια που εκανες αλλα το κερδος ειναι ελαχιστο σε σχεση με αυτα που εδωσες ασε που εχεις ενα επιπλεον μεγαλο κουτι πανω στο γραφειο σου και δυσκαμπτους σωληνες να περιφερονται γυρω γυρω. και επεισης δεν κερδιζεις εντελως τιποτα απο θορυβο! εγω πιστευω οτι πρεπει να ασχολιθεις να βρεις τροπο για εντελως αθορυβη ψυξη το οποιο εγω ανετα θα σου εδινα λεφτα να το αγορασω γιατι μου ειναι πολυ χρισιμο. και επεισης ενα τροπο να ειναι αθορυβος ο σκλιρος μου δισκος. γενικα ενα τροπο να μην ακουγεται τιποτα οταν δουλευει το πψ μου. σαν ιδεα και υλοποιηση ειναι εξερετητα καλη αλλα η γνωμη μου ειναι οτι το ταλεντο σου στις κατασκευες πρεπει να το εξαντλησεις προς αλλες κατευθυνσεις. (σου εδωσα μερικες ιδεες) ΥΓ αν βρεις τροπο για εντελως αθορυβο πψ σε παρακαλω δειξε μας βημα βημα πως το καταφερες. ευχαριστω :worship: Λοιπόν, Είναι αρκετά αθόρυβη! Και είμαι ικανοποιημένος γιατί με αερόψυξη ο 3.0Ε έπιανε σταθερός 3.45 ενώ τώρα 3.9 ... Super PI 1M = 32s, πρέπει να γραφτώ στη βάση! :) Νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλη διαφορά! Όπως και στην ψύξη του... πρώτα στα 3.0 ξεκίναγε από 52Βαθμους και έπιανε 64 τώρα ξεκινάει από 41 και πιάνει 43! (λογικό το βλέπετε; ) :whistling
haris1984 Δεκέμβριος 15, 2004 #42 Δεκέμβριος 15, 2004 @stamatasμε 2 12αρηδες στις 1000-1200 στροφες δεν νομιζω να ακους τιποτα εκτός κι αν εχεις το κουτακι διπλα απο το αυτι σου...οι θερμοκρασιες ειναι πολυ χαμηλοτερες...αρα και στα ιδια Mhz εξασφαλιζει καλυτερη λειτουργια του επεξεργαστη και ισως και μακροζωια...και αν θες κατι αθορυβο...αστα ολα στοκ...και παρε ενα asetek waterchill με εναν ανεμιστηρα στις 1200 να βγαζει αερα απο το κουτι και 3 μπλοκ...cpu,gpu και chipset...δεν νομιζω να ακους τιποτα...η υδροψηξη εχει πολλα συν...μην τα ισοπεδωνουμε ολα...οι 20 βαθμοι κατω σε full load δεν ειναι κερδος?
varet Δεκέμβριος 16, 2004 Author #43 Δεκέμβριος 16, 2004 Και μία φωτογραφία, χωρίς Φλάς με το black light μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.