varet Δεκέμβριος 11, 2004 Author #21 Δεκέμβριος 11, 2004 Με διπλό πράιμ.... η εικόνα τα λεει όλα 1 ώρα μετά!
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2004 #22 Δεκέμβριος 11, 2004 ΑΨΟΓΟΣ..........πολυ καλη υλοποιηση και πολυ πρακτικο.......για καμουφλαρισμα οτι πρεπει........μπραβο και παλι!!!!!εννοειται οτι περιμενουμε φωτο απο ολο το συστημα σε λειτουργια και το πως εκατσε η ολη κατασκευη μαζι με το κουτι..........:worship:
FrOsT Δεκέμβριος 13, 2004 #23 Δεκέμβριος 13, 2004 Τώρα μπορείς να γράψεις στην υπογραφήσου:Εχώ γίνει νερουλάς.Μπράβο πολύ καλή δουλιά.Δοσε και καμια φωτό από το σύνολα...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 13, 2004 #24 Δεκέμβριος 13, 2004 Έχεις γίνει νερουλάς!!!!Μια φωτό του συνόλου απέξω και απο μέσα μη ξεχάσεις!!
varet Δεκέμβριος 13, 2004 Author #25 Δεκέμβριος 13, 2004 Ακολουθούν 2 φωτογραφίες η πρώτη με την μεριά του κουτιού... και η δεύτερη με το μπλοκ και τα λαστιχάκια του :devil:
darkCount Δεκέμβριος 13, 2004 #29 Δεκέμβριος 13, 2004 Ωραιότατο μέν αλλά ερώτηση δε...ερωτήσεις μάλλον...μια φωτογραφιούλα με Ολη την κατασκευή και το κούμπωμα?Και όπως βλέπω έχεις περάσει τα λάστιχα από το πλαϊνό κομμάτι του κουτιού σου....Αν θες να το βγάλεις τι κάνεις? Ξεκουμπώνεις το μπλοκ?
darkCount Δεκέμβριος 13, 2004 #30 Δεκέμβριος 13, 2004 Έχω κι άλλη ερώτηση....από ότι έιδα στο κουτάκι που τα έχωσες όλα μέσα, οι ανεμηστήρες βάζουν αέρα μέσα. Ο αέρας μετά που πάει?Έξοδο δεν βλέπω. Έχεις τον ζεστό αέρα να γυρνάει μεσα στο κουτί και να ζεστένει και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα μάλλον.Τσέκαρε το.Μήπως η θερμοκρασία σου είναι λιγάκι ανεβασμένη? Η μόνο εγώ το βλέπω έτσι? Ρωτάω, δεν το λέω...
varet Δεκέμβριος 13, 2004 Author #31 Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 14:53] Έχω κι άλλη ερώτηση.... από ότι έιδα στο κουτάκι που τα έχωσες όλα μέσα, οι ανεμηστήρες βάζουν αέρα μέσα. Ο αέρας μετά που πάει? Έξοδο δεν βλέπω. Έχεις τον ζεστό αέρα να γυρνάει μεσα στο κουτί και να ζεστένει και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα μάλλον.Τσέκαρε το. Μήπως η θερμοκρασία σου είναι λιγάκι ανεβασμένη? Η μόνο εγώ το βλέπω έτσι? Ρωτάω, δεν το λέω... Στο κουτί αν δεις την πίσω μεριά που είναι μόνη της σε φωτογραφία. έχει αρκετά μεγάλη τρύπα για εξαγωγή του αέρα... Δεν ξέρω αν είναι μεγάλες για Διπλό Πράιμ95 μετά από 1 ώρα! στα 3900 αλλά με την αερόψυξη έφτανα 65 στα 3400 μετά από 4 λεπτά! Αύριο θα ρίξω επάνω του enermax 120 να δω αν θα έχω καλύτερη απόδοση! Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. το βράδυ θα σας βγάλω φωτογραφίες με τα προσωρινά ανεμιστήρα γιατί οι 12ριδες στα 220 βολτ δεν έμειναν πάνω από 10 λεπτά! (πολύς θόρυβος)
darkCount Δεκέμβριος 13, 2004 #32 Δεκέμβριος 13, 2004 Θα σου έλεγα να βάλεις τα φουρφούρια να τραβάνε αέρα.Είναι πιο έυκολο να βρει ο αέρας τον τρόπο να μπει στο κουτί και να βγεί από τους ανεμηστήρες παρά να στροβιλίζεται μέχρι να πετύχει την τρυπούλα που έχεις για να βγει.Δοκίμασε να δεις αν βελτιώνεται η κατασταση σου.Πρεσκοτ είναι ο επεξεργαστής σου?
varet Δεκέμβριος 13, 2004 Author #33 Δεκέμβριος 13, 2004 Ναι το ξέχασα αυτό είναι Πρεσκοττκαι σκέφτομαι να βάλω επάνω για δοκιμή και τον Νορθγουντ 3,0Γίγα
eleven Δεκέμβριος 13, 2004 #34 Δεκέμβριος 13, 2004 Μεγεις varet και καλως ηρθες στον υδατινο κοσμο Να μου το φροντιζεις το μωρακι ........Οι παρατηρήσεις του darkCount ειναι πολύ εύστοχες Δοκιμασε να βαλεις τους ανεμιστήρεσ να τραβάνε αέραΕπισης κανε κατι με το συστημα ψυξης των μοσφετ σου (τριτη ενδειξη στο ΜΒΜ) Εχουν αρκετα αυξημενη θερμοκρασία Βγαλε καλύτερα αυτο που εχει η Αβιτ και βαλε 2χ 40αρια ανεμηστηρακια να τα φυσάνεΚαι παλι μεγεις και καλοδούλευτα
varet Δεκέμβριος 13, 2004 Author #35 Δεκέμβριος 13, 2004 Το Βράδυ έχει τρύπημα η Πλάτη έτσι να φεύγει ο αέρας από εκεί!!! και στο μέλλον που θα αλλάξω το κουτί σε κάτι πρώτο!! που επεξεργάζομαι! στα χαρτιά θα τα έχετε όλα
varet Δεκέμβριος 14, 2004 Author #38 Δεκέμβριος 14, 2004 Έκανα τις παρακάτω αλλαγές Έβγαλα τους 220Βολτ 12ριδες και έβαλα Enermax 120 (καμία αλλαγή!) Έβαλα 1/2 ίντσα σωλήνα.... και έχουμε 1. εξαερώνει μόνο του! Ενώ πρώτα όχι 2. Μπορεί και δουλεύει φουλ η αντλία 3. είναι πιο ευκίνητο Ακόμη, σε λίγο καιρό θα κατασκευάσω από πλέξι γκλας κουτί Το water Tank πρέπει να είναι μεγάλο.... γιατί ο λόγος που έχω τόσο υψηλή θερμοκρασία είναι η αντλία.... Έριξα την αντλία σε ένα ταπερ με νερό και μειώθηκαν 5 βαθμοί!!! Τέλος πάντων πιστεύω πως για αρχή καλά παω! Είμαι ψώνιο τελικά! Ο Northwood μου 3.0 G μετά τα 3500 δεν ανάβει καν! Ναι και μία εικόνα μοναχή της η ψύξη.... μένει τώρα να βάλω τα καλώδια των ανεμιστήρων από μέσα!
stamatas Δεκέμβριος 15, 2004 #39 Δεκέμβριος 15, 2004 πολυ καλη δουλεια μπραβοο πρεσψοττ που εχεισ μου φενεται οτι χωρις υδροψυξη μπορεισ να τον φτασεις στα 3900 και απλα θα εχεις ελαφρα υψυλοτερες θερμοκρασιες απο αυτες που εχεις τωρα. ειναι ετσι οπως τα λεω η κανω λαθος?μη το παρεις στραβα γιατι δε θελω να υποτιμισω την τρομερη δουλεια που εκανες αλλα το κερδος ειναι ελαχιστο σε σχεση με αυτα που εδωσεςασε που εχεις ενα επιπλεον μεγαλο κουτι πανω στο γραφειο σου και δυσκαμπτους σωληνες να περιφερονται γυρω γυρω.και επεισης δεν κερδιζεις εντελως τιποτα απο θορυβο!εγω πιστευω οτι πρεπει να ασχολιθεις να βρεις τροπο για εντελως αθορυβη ψυξη το οποιο εγω ανετα θα σου εδινα λεφτα να το αγορασω γιατι μου ειναι πολυ χρισιμο. και επεισης ενα τροπο να ειναι αθορυβος ο σκλιρος μου δισκος. γενικα ενα τροπο να μην ακουγεται τιποτα οταν δουλευει το πψ μου.σαν ιδεα και υλοποιηση ειναι εξερετητα καλη αλλα η γνωμη μου ειναι οτι το ταλεντο σου στις κατασκευες πρεπει να το εξαντλησεις προς αλλες κατευθυνσεις. (σου εδωσα μερικες ιδεες)ΥΓ αν βρεις τροπο για εντελως αθορυβο πψ σε παρακαλω δειξε μας βημα βημα πως το καταφερες. ευχαριστω :worship:
FrOsT Δεκέμβριος 15, 2004 #40 Δεκέμβριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από stamatasΥΓ αν βρεις τροπο για εντελως αθορυβο πψ σε παρακαλω δειξε μας βημα βημα πως το καταφερες. ευχαριστω :worship: Ούτε παραγκελία να το είχες:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=131034#post131034
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.