Jump to content

Πρόβλημα με Xiaomi 1S

Sanchez

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μόλις πήρα στα χέρια μου το Xiaomi 1S.

Προσπαθώ να το ανοίξω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το φορτίζω και ανά κάποια δευτερόλεπτα ανάβοσβήνει το λόγκο της εταιρείας.

Τι γίνεται ;! Τι μπορώ να κάνω; Πως θα μπορέσω να το ανοίξω;;; Γιατί κολλάει κατά την εκκίνηση;;;:

help1::help1::help1::

Μετά από διάφορα κατάφερα και το άνοιξα και τώρα έχω 2 ακόμα προβλήματα που θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1) Δεν παίρνει μικρή Sim Card? και αν όχι, πρέπει να πάω και να βγάλω καινούρια;

2) Δεν βρίσκει με τίποτα το WIFI.. έχει σχέση που δεν έβαλα την SIM ακόμα; Τι πρέπει να κάνω;

Βοηθήστε έναν άσχετο.. :hug:

Τελικά το wifi δούλεψε μόλις πέρασα τη sim. Δεν γνωρίζω το γιατί.

Για να μην κουράζω με ανούσιες ερωτήσεις μιας και στα περισσότερα που θέλω θα ψαχτώ από δω κι από κει, θα ήθελα μόνο να μου πείτε ενα safe τρόπο να κάνω root το κινητό. Δεν έχω ξανακάνει, έχω δει κάτι βίντεο, αλλά θέλω τη συμβουλή σας σε αυτό.

Επίσης αύριο θα παραλάβω και το Redmi Note όπου επίσης θέλω να κάνω root.

Ευχαριστώ και πάλι!

Τελικά το wifi δούλεψε μόλις πέρασα τη sim. Δεν γνωρίζω το γιατί.

Για να μην κουράζω με ανούσιες ερωτήσεις μιας και στα περισσότερα που θέλω θα ψαχτώ από δω κι από κει, θα ήθελα μόνο να μου πείτε ενα safe τρόπο να κάνω root το κινητό. Δεν έχω ξανακάνει, έχω δει κάτι βίντεο, αλλά θέλω τη συμβουλή σας σε αυτό.

Επίσης αύριο θα παραλάβω και το Redmi Note όπου επίσης θέλω να κάνω root.

Ευχαριστώ και πάλι!

https://xiaomi-miui.gr/

Η ελληνική κοινότητα του miui έχει έτοιμους οδηγούς για Root και rom updates για όλες τις συσκευές Xiaomi ;)

*στο mi2s που έχω μια χαρά το δούλευα με wifi χωρίς sim, ίσως να άλλαξαν κάτι στις νέες rom.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.