Sanchez Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2014 Καλησπέρα!Μόλις πήρα στα χέρια μου το Xiaomi 1S.Προσπαθώ να το ανοίξω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το φορτίζω και ανά κάποια δευτερόλεπτα ανάβοσβήνει το λόγκο της εταιρείας.Τι γίνεται ;! Τι μπορώ να κάνω; Πως θα μπορέσω να το ανοίξω;;; Γιατί κολλάει κατά την εκκίνηση;;;:help1::help1::help1:: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanchez Οκτώβριος 15, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Μετά από διάφορα κατάφερα και το άνοιξα και τώρα έχω 2 ακόμα προβλήματα που θα ήθελα τη βοήθεια σας. 1) Δεν παίρνει μικρή Sim Card? και αν όχι, πρέπει να πάω και να βγάλω καινούρια; 2) Δεν βρίσκει με τίποτα το WIFI.. έχει σχέση που δεν έβαλα την SIM ακόμα; Τι πρέπει να κάνω; Βοηθήστε έναν άσχετο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 15, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 1. Υπάρχουν ανταπτορες 2. Όχι θα έπρεπε να δουλεύει το wifi και χωρίς sim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanchez Οκτώβριος 16, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Τελικά το wifi δούλεψε μόλις πέρασα τη sim. Δεν γνωρίζω το γιατί.Για να μην κουράζω με ανούσιες ερωτήσεις μιας και στα περισσότερα που θέλω θα ψαχτώ από δω κι από κει, θα ήθελα μόνο να μου πείτε ενα safe τρόπο να κάνω root το κινητό. Δεν έχω ξανακάνει, έχω δει κάτι βίντεο, αλλά θέλω τη συμβουλή σας σε αυτό.Επίσης αύριο θα παραλάβω και το Redmi Note όπου επίσης θέλω να κάνω root.Ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 16, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Τελικά το wifi δούλεψε μόλις πέρασα τη sim. Δεν γνωρίζω το γιατί.Για να μην κουράζω με ανούσιες ερωτήσεις μιας και στα περισσότερα που θέλω θα ψαχτώ από δω κι από κει, θα ήθελα μόνο να μου πείτε ενα safe τρόπο να κάνω root το κινητό. Δεν έχω ξανακάνει, έχω δει κάτι βίντεο, αλλά θέλω τη συμβουλή σας σε αυτό. Επίσης αύριο θα παραλάβω και το Redmi Note όπου επίσης θέλω να κάνω root. Ευχαριστώ και πάλι! https://xiaomi-miui.gr/ Η ελληνική κοινότητα του miui έχει έτοιμους οδηγούς για Root και rom updates για όλες τις συσκευές Xiaomi *στο mi2s που έχω μια χαρά το δούλευα με wifi χωρίς sim, ίσως να άλλαξαν κάτι στις νέες rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.